Tervetuloa!

Välkommen!

Uutiset

Ålandsbanken: Kestävä kehitys ei ole muoti-ilmiö

: 17.11.2010 , Kategoria: Lehdistötiedotteet

Sekä sijoittajat että yritykset kiinnittävät yhä enemmän huomiota ympäristönäkökohtiin. Tukeakseen kestävää kehitystä Ålandsbanken laajentaa nyt vihreiden sijoitusten tuotevalikoimaansa Ympäristöobligaatioilla.

- Ålandsbankenin Ympäristöobligaatioihin sisältyvät yhtiöt ovat menestyksekkäitä ympäristötekniikan alueella. Ne kehittävät esimerkiksi kestävää kehitystä tukevia energia- ja materiaaliteknologioita, kertoo Asset Management Ab:n sijoitusjohtaja Jonny Sundström. 

Yhä useammat sijoittavat vihreästi
Sundströmin mukaan Ålandsbankenin asiakkaat ovat yhä suuremmassa määrin kiinnostuneita ympäristönäkökulmista punnitessaan eri sijoitusvaihtoehtoja. Ympäristöobligaatioillamme toivomme edistävämme tätä kehitystä.

- Kestävä kehitys -käsite ei ole muoti-ilmiö. Kestävä kehitys ajattelu on toden teolla juurtunut yritysmaailmaan sekä tietoisten kuluttajien keskuuteen.

Jonny Sundström tähdentää, että yritysten ympäristöpanostukset näkyvät myös tuottojen nousuna.
- YK:n* tuore tutkimus osoittaa, että ympäristöpanostuksilla on yli 50 prosentissa tapauksista ollut positiivinen vaikutus yhtiön tuottoon. Siis myös yritystaloudellisesti on järkevää panostaa kestävään kehitykseen.

Ympäristöobligaatio lasketaan liikkeeseen kahtena vaihtoehtona: Korko-obligaatio Ympäristö ja Indeksiobligaatio Ympäristö. Niiden merkintäaika on 22.11.-10.12.2010.

Luontotili - klassikko jo vuodesta 1997
Ympäristöobligaatiot ovat Ålandsbankenin toinen vihreä uutuus lyhyen ajan sisällä. Lokakuussa aloitti toimintansa Eco Performance -ympäristörahasto. Klassikko Ålandsbankenin virheiden tuotteiden valikoimassa on kuitenkin Luontotili. Jo vuodesta 1997 lähtien säästäjät ovat tukeneet tärkeitä ympäristöhankkeita tämän suositun säästötilin kautta.

*) Rapportti A New Era Of Sustainability, UN Global Compact: www.unglobalcompact.org/news/42-06-22-2010

 
Lisätietoja Ålandsbankenin Ympäristöobligaatioista antavat:

Sijoitusjohtaja Jonny Sundström, Ålandsbanken Asset Management Ab, puh. 0204 293 702
Turku: Sijoituspäällikkö Johan Bergman, Ålandsbanken Abp, puh. 0204 293 102
Tampere: Pankinjohtaja Leena Honkasalo-Lehtinen, Ålandsbanken Abp, puh. 0204 293 201
Vaasa: Pankinjohtaja Lars Lönnblad, Ålandsbanken Abp, puh. 0204 293 301

Tulosta sivu

Kirjaudu sisään Internetkonttoriin

Ota yhteyttä

contact


Lähetä viesti tai jätä soittopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä. Vaihde puh: +358(0)204 29 011* Contact Center puh: +358(0)204 292 920*

Haluan lähettää viestin

Virheellinen arvo

Antamasi arvo on virheellinen. Ilmoita arvo numeroin.

Haluan tulla asiakkaaksi

Virheellinen arvo

Antamasi arvo on virheellinen. Ilmoita arvo numeroin.

Sanasto

Sanasto on suljettu Sanasto on suljettu

Joitakin termejä on hankala ymmärtää. Sanat, joihin liittyy selitys, on merkitty sinisellä. Napsauttamalla sanaa saat selvää, mitä se tarkoittaa. 

 

Sanasto

Tulit tälle sivulle näin...

Uusinta uutta