Palvelumme 18–29-vuotiaille

Ålandsbanken tarjoaa koko joukon pankkipalveluita maksutta tai alennettuun hintaan 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille. Lue lisää siitä, mitä yhdessä luomaamme tarpeitasi vastaavaan palvelupakettiin voi sisältyä.

Palvelumme 18–29-vuotiaille

Ålandsbanken tarjoaa koko joukon pankkipalveluita maksutta tai alennettuun hintaan 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille. Lue lisää siitä, mitä yhdessä luomaamme tarpeitasi vastaavaan palvelupakettiin voi sisältyä.

Oma asiantuntijasi

Voit ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen asiantuntijaasi koska tahansa, kun tarvitset apua pankkiasioissa. Voitte koota yhdessä juuri sinulle sopivan palvelupaketin. Asiantuntijaltasi saat sijoittamiseen, lainan hakemiseen tai muihin talousasioihisi liittyviä neuvoja.

Käyttötili

Voit avata Ålandsbankenin Prime-tilin käyttötiliksesi. Tiliin voit kätevästi liittää myös digitaaliset palvelumme ja maksukortin.

Internetkonttori ja Mobiilipankki

Saat käyttöösi Ålandsbankenin Internetkonttorin ilman kuukausimaksua. Siellä hoidat pankkiasiasi helposti riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet. Internetkonttorin monipuolisista palveluista mainittakoon esimerkiksi kotimaan ja ulkomaan maksut, tilitapahtumien selaus kuuden vuoden ajalta ja budjettityökalu Talouteni, jonka avulla voit seurata ja suunnitella talouttasi. Voit myös liittyä matkapuhelimellasi toimivaan saldopalveluumme. Toisin sanoen hallinnoit helposti tilisi saldoja ja tilitapahtumia.

Jos sinulla on Apple- tai Android-puhelin, voit ladata siihen Mobiilipankki-sovelluksen. Mobiilipankkia käytät tottakai myös maksutta.

Ålandsbankenin luottokortti

Luottokortti on maksu- ja nostokortti, joka toimii sekä Suomessa että ulkomailla. Voit hakea korttia täytettyäsi 20 vuotta, jos sinulla on joko vakituiset tulot tai opiskelet yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja sinulla on vähintään 90 opintopistettä. Kortilla voit nostaa käteistä automaateista 1 000 euroon saakka vuorokaudessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kortilla voit maksaa myös verkkokaupoissa, kaupoissa ja ravintoloissa kaikkialla maailmassa. Kortista veloitetaan vuosimaksu. Lue lisää Mastercard-luottokortista.

Itämeritili

Itämeritili on erinomainen vaihtoehto, jos haluat säästää. Tilin korko lasketaan päiväsaldolle. Ålandsbanken lahjoittaa omista varoistaan summan, joka vastaa jopa 0,2 % Itämeritileillä olevien talletusten määrästä Itämeren alueelle keskittyviin luonnonsuojelu- ja ympäristöhankkeisiin. Näin sekä sinulle että luonnolle on hyötyä tilistä!

Asuntosäästötili

Asuntosäästötilille säästät rahaa oman asunnon ostoa tai rakentamista varten. Tilin korko on erinomainen ja voit kysyä myös korkotukilainaa, kun on aika ryhtyä tuumasta toimeen.

Vuokravakuus

Vuokravakuustilin avaaminen on maksutonta. Se on todiste vuokranantajallesi siitä, että olet tallettanut rahaa vuokranmaksun vakuudeksi.

Säännöllinen rahastosäästäminen

Rahastosäästäminen on käytännöllinen ja helppo säästämismuoto. Rahastosäästäjäksion helppo ryhtyä sijoittamalla johonkin Ålandsbankenin omista rahastoista. Minimimerkintä on 50 euroa. Jos olet säännöllinen säästäjä, et maksa merkintäpalkkioita. Myös Ålandsbankenin rahasto-osuuksien säilytys on sinulle maksutonta. Internetkonttorissa voit seurata rahasto-osuuksiesi kehitystä. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinut alkuun.

Valuutanvaihto

Kun matkustat ulkomaille ja tarvitset ulkomaan valuuttaa, voit vaihtaa sitä edullisempaan hintaan Forexin palvelupisteissä Manner-Suomessa näyttämällä Ålandsbankenin maksukorttia. Ahvenanmaalla voit vaihtaa valuuttaa ilmaiseksi jossakin konttoreissamme.

Palvelupaketin edut ovat voimassa 30-vuotiaaksi asti, jos muuta ei ilmoiteta. Tämän jälkeen palveluista veloitetaan pankin voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut.