Google Pay

Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä Itämerikorteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Itämerikorttimme puhuvat myös terveemmän meren puolesta ja antavat sinulle mahdollisuuden seurata omaa ympäristövaikutustasi Åland Indexin avulla. Kortteihin liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja ja monet korttimme sisältävät myös kattavia korttivakuutuksia. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Ålandsbanken - Alandsbanken google pay logo

Google Paylla maksat vielä nopeammin ja helpommin kuin kortilla – maksa lähimaksulla ilman ylärajaa ja verkkokaupassa ilman korttitietojen syöttämistä. Tarvitset ainoastaan matkapuhelimesi, kortin voit jättää lompakkoon.

Lisää korttisi Google Payhin

Voit lisätä kortteja Google Payhin matkapuhelimella tai tabletilla, jossa on Android 5.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Lisää kortti Mobiilipankissa
1. Mene kohtaan Kortit.
2. Valitse kortti, jonka haluat lisätä.
3. Valitse Lisää kortti Google Payhin.
4. Hyväksy ehdot.

Lisää kortti Google Pay -sovelluksessa
1. Lataa Google Pay -sovellus.
2. Avaa sovellus ja seuraa ohjeita kortin lisäämiseksi.
3. Vahvista Mobiilipankin tai tekstiviestin avulla.

  Ålandsbanken - Google pay alandsbanken kort

  Käytä missä tahansa näet yhden näistä merkeistä:

  Ålandsbanken - Alandsbanken contactless Ålandsbanken - Alandsbanken google pay

  Maksa lähimaksulla kaupoissa

  Google Payllä maksat kaikissa kaupoissa, jotka tarjoavat lähimaksuja. Avaa puhelimesi lukitus ja pidä sitä maksupäätteen lähellä, kunnes näet, että maksu onnistuu. Sinun ei tarvitse avata Google Pay -sovellusta.

  Maksa kätevästi verkkokaupoissa

  Voit maksaa Google Payllä kaikissa verkkokaupoissa ja sovelluksissa, jossa näet Google Pay-merkin. Valitse ”Maksa Google Payllä” ja vahvista ostoksesi.

  Korttitietosi ovat suojatut

  Kun lisäät korttisi Google Payhin, korttitiedot suojataan virtuaalisen tilinumeron avulla. Maksaessasi Google Payllä käytetään korttitietojen sijaan tätä virtuaalista tilinumeroa.

  FAQ – Kysymyksiä ja vastauksia Google Paystä

  Täytyykö minun ladata Google Pay -sovellus lisätäkseni kortteja?
  Sinun ei tarvitse ladata sovellusta lisätäksesi kortteja Google Payhin. Jos sen sijaan haluat vaihtaa maksuja varten valitsemasi kortin, poistaa kortti palvelusta ja tarkastella ostoksiasi, suosittelemme, että hankit Google Pay -sovelluksen.

  Millä laitteilla voin käyttää Google Paytä?
  Voit käyttää Google Paytä kaikilla puhelimilla ja tableteilla, joissa on Android 5.0- tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä. Maksaaksesi lähimaksuja laitteen täytyy myös tukea NFC (Near Field Communication) -toimintoa. Tarkistat tämän ominaisuuden laitteesi asetuksista tai ottamalla yhteyttä valmistajaan.

  Miten maksan Google Payllä?
  Kaupoissa maksat lähimaksulla avaamalla puhelimen lukituksen ja pitämällä puhelinta maksupäätteen lähellä. Sinun ei tarvitse avata Google Pay -sovellusta. Verkkokaupoissa voit valita ”Maksa Google Payllä” myyjän tarjotessa tätä vaihtoehtoa.

  Tarvitseeko puhelimessani olla internetyhteys maksaessani kaupassa?
  Et tarvitse internetyhteyttä maksaaksesi puhelimella, koska maksu tapahtuu NFC-tekniikalla (Near Field Communication) – sama tekniikka mahdollistaa myös lähimaksut kortillasi.

  Onko Google Pay -maksuissa rajoituksia?
  Valitsemasi korttirajat koskevat myös maksuja Google Payllä:
  - maksaessasi lähimaksuna kaupassa rajana on korttisi vuorokausikohtainen ostoraja
  - maksaessasi sovelluksissa tai verkossa rajana on kortin internetostoraja
  - lähimaksujen 50 euron yläraja ei koske maksuja Google Payllä

  Lähimaksu Google Payllä kaupassa ei onnistunut, mitä minun tulee tehdä?
  Maksaaksesi Google Payllä sinun tulee ensin lisätä korttisi palveluun. Jos maksu ei silti onnistu, tarkista seuraavat asiat:
  - että puhelimessasi on Android 5.0- tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, ja että NFC- toiminto (Near Field Communication) on kytketty päälle puhelimen asetuksissa
  - muista avata puhelimesi näytönlukitus ennen maksua
  - pidä puhelintasi maksupäätteen vieressä hieman pidemmän aikaa

  Onko Google Payssä ikärajaa?
  Googlen asettama ikäraja on 18 vuotta.

  Minulla on yrityskortti, voinko lisätä sen Google Payhin?
  Voit lisätä kortin, mutta sinun tulee tehdä se Google pay -sovelluksessa ja hyväksyä kortin lisääminen tekstiviestillä.

  Mitä teen, jos kadotan puhelimeni?
  Jos kadotat puhelimesi, voit poistaa Google Payhin lisäämäsi kortin palvelusta Googlen Paikanna puhelin -toiminnolla, kirjautumalla sisään Google-tiliisi toisella puhelimella tai tabletilla tai osoitteesta android.com/find. Sinun ei tarvitse sulkea korttia, jos et ole kadottanut sitä.

  Kuinka turvallista Google Payn käyttäminen on?
  Kun lisäät korttisi Google Payhin, korttitiedot suojataan virtuaalisen tilinumeron avulla. Maksaessasi Google Payllä myyjälle lähetetään korttitietojen sijaan tämä virtuaalinen tilinumero. Maksaaksesi lähimaksulla, sinun täytyy avata puhelimen lukitus.

  Google Pay on Google LLC:n tavaramerkki.

   Ålandsbankenin Mobiilipankki

   Maksut

   Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

   Euromaksulla suoritat maksut kaikkiin EU-maihin

   Laskujen maksaminen on helppoa koko Euroopassa. Euromaksu on oikea vaihtoehto, jos haluat maksaa euromääräisen laskun kotimaahan tai eurooppalaisiin pankkeihin. EU-maiden lisäksi voit maksaa euromaksulla Islantiin, Norjaan, Liechtensteiniin, Monacoon ja Sveitsiin.

   Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta euromaksun maksaminen on nopeaa ja kätevää. Voit myös tallentaa kaikki maksutiedot omalle maksunsaajalistallesi, mikä helpottaa seuraavaa maksua samalle saajalle. Voit tietenkin tehdä maksuja myös kaikissa konttoreissamme.

   Euromaksua kutsutaan myös SEPA-maksuksi. SEPA on lyhenne sanoista Single Euro Payments Area, yhteinen euromaksualue.

   Lue lisää SEPA-maksusta