Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä korteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Kortteihimme liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja. Monet korttimme sisältävät esimerkiksi kattavia korttivakuutuksia.

Mastercard-yhdistelmäkortti

Mastercard-yhdistelmäkorttilla on debit- ja luotto-ominaisuudet ja sitä voi käyttää sekä Suomessa että ulkomailla.

Ålandsbanken - ÅAB-Bankkort-Storm-FI-Credit kombikort

Kortilla voit:

  • Nostaa automaateista korkeintaan 1.000 euroa käteistä vuorokaudessa joko tililtäsi tai korttiluotoltasi sekä Suomessa että ulkomailla.

  • Maksaa joko debit- tai luotto-ominaisuutta käyttäen sekä Suomessa että ulkomailla maksupäätteillä, joilla valinta on mahdollinen.

  • Valita 1.000–5.000 euron luottorajan.

  • Maksaa internetissä, jos verkkomaksuominaisuus on liitetty korttiisi.

Kun haet luottokorttia, pankki voi tarkistaa luottotietosi.

Kortin ominaisuudet

  • Korttiluotto antaa korotonta maksuaikaa noin 40 päivää.

  • Voit maksaa luottokorttilaskun osissa ja saada lyhennysvapaita kuukausia.

  • Voit valita itse korttisi tunnusluvun.

  • Luotto-ominaisuuden käytön yhteydessä veloitetaan tilinhoitomaksu (2 euroa/kk).

  • Muuta joustavasti korttisi käyttörajoituksia Internetkonttorissa tai Mobiilipankissa. Voit tehdä kortillesi sekä tilapäisiä että pitkäaikaisempia asetuksia, maantieteellisiä rajoituksia ja/tai tarkistaa korttisi nosto- ja ostorajoitukset vastaamaan sinun tarpeitasi. Samalla lisäät korttimaksamisen turvallisuutta.

Maksukorttiemme hinnasto

Maksut

Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

Euromaksulla suoritat maksut kaikkiin EU-maihin

Laskujen maksaminen on helppoa koko Euroopassa. Euromaksu on oikea vaihtoehto, jos haluat maksaa euromääräisen laskun kotimaahan tai eurooppalaisiin pankkeihin. EU-maiden lisäksi voit maksaa euromaksulla Islantiin, Norjaan, Liechtensteiniin, Monacoon ja Sveitsiin.

Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta euromaksun maksaminen on nopeaa ja kätevää. Voit myös tallentaa kaikki maksutiedot omalle maksunsaajalistallesi, mikä helpottaa seuraavaa maksua samalle saajalle. Voit tietenkin tehdä maksuja myös kaikissa konttoreissamme.

Euromaksua kutsutaan myös SEPA-maksuksi. SEPA on lyhenne sanoista Single Euro Payments Area, yhteinen euromaksualue.

Lue lisää SEPA-maksusta