Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä Itämerikorteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Itämerikorttimme puhuvat myös terveemmän meren puolesta ja antavat sinulle mahdollisuuden seurata omaa ympäristövaikutustasi Åland Indexin avulla. Kortteihin liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja ja monet korttimme sisältävät myös kattavia korttivakuutuksia.

Sulkunumerot

Sulkeaksesi pääsyn Internetkonttoriisi voit soittaa Netsin sulkunumeroon 09 6964 6800. Palvelu on avoinna vuorokauden ympäri.

Jos korttisi katoaa:

Puhelin: 020 333

Puhelin ulkomailta: +358 20 333

Ilmoita selvästi minkä kortin/mitkä kortit haluat sulkea.

Vinkki:

Rekisteröidy StopService-palveluun. Premium Banking- tai Private Banking -asiakkaana korttien ja matkapuhelinliittymien sulkeminen on vaivatonta: yksi puhelu StopService-palveluun riittää. Löydät numeron Premium Banking- tai Private Banking -palvelujen omilta sivuilta Internetkonttorissa.

Maksut

Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

Euromaksulla suoritat maksut kaikkiin EU-maihin

Laskujen maksaminen on helppoa koko Euroopassa. Euromaksu on oikea vaihtoehto, jos haluat maksaa euromääräisen laskun kotimaahan tai eurooppalaisiin pankkeihin. EU-maiden lisäksi voit maksaa euromaksulla Islantiin, Norjaan, Liechtensteiniin, Monacoon ja Sveitsiin.

Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta euromaksun maksaminen on nopeaa ja kätevää. Voit myös tallentaa kaikki maksutiedot omalle maksunsaajalistallesi, mikä helpottaa seuraavaa maksua samalle saajalle. Voit tietenkin tehdä maksuja myös kaikissa konttoreissamme.

Euromaksua kutsutaan myös SEPA-maksuksi. SEPA on lyhenne sanoista Single Euro Payments Area, yhteinen euromaksualue.

Lue lisää SEPA-maksusta