Ålandsbanken World Elite

Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä Itämerikorteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Itämerikorttimme puhuvat myös terveemmän meren puolesta ja antavat sinulle mahdollisuuden seurata omaa ympäristövaikutustasi Åland Indexin avulla. Kortteihin liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja ja monet korttimme sisältävät myös kattavia korttivakuutuksia. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Ålandsbanken World Elite

Ålandsbanken World Elite on ylellisin korttimme Private Banking -asiakkaillemme, johon sisältyy laajin valikoimamme lisäpalveluita ja vakuutuksia. Voit valita jopa 50 000 euron luottorajan. Korttiin sisältyvän LoungeKey-jäsenyyden myötä saat itsellesi ja yhdelle vieraalle vapaan pääsyn lentokenttien loungetiloihin ympäri maailmaa. Käytössäsi on myös Concierge Service 24/7 -palvelu. World Elite on kätevä yhdistelmäkortti (credit/debit) joka toimii samalla tärkeän asian puolesta – korttiin liitetyn Åland Indexin avulla seuraat korttiostojesi ympäristövaikutuksia sekä Internetkonttorin että Mobiilipankin kautta.

Ålandsbanken - World elite kort hav landskap solnedgang

Luottotietosi tarkistetaan luottokorttihakemuksen yhteydessä.

Kortin ominaisuudet

  • Voit maksaa joko debit- tai luotto-ominaisuutta käyttäen.

  • Korttiluotto antaa korotonta maksuaikaa jopa 40 päivää.

  • Voit maksaa luottokorttilaskun osissa ja saada lyhennysvapaita kuukausia.

  • Muuta kätevästi korttisi nosto-, osto- ja verkkomaksuraajoja sekä maantieteellisiä rajoituksia Internetkonttorissa tai Mobiilipankissa.

  • Maksa kätevästi lähimaksuominaisuudella tai Apple tai Google Payllä.

Korttivakuutukset

  • Kattava matkavakuutus. Myös kortinhaltijan kanssa matkustava puoliso, avopuoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset ja lapsenlapset on vakuutettu kortinhaltijan lisäksi. Vakuutuksen voimassaolo ei edellytä matkan maksamista kortilla.

  • Vuokra-auton omavastuuturva, joka on voimassa matkan aikana, kun maksat auton vuokran World Elite -kortillasi.

  • Henkilöllisyysvarkausvakuutus korvaa, mm. oikeudenkäyntikuluja, maksuja ja saamatta jäänyttä palkkaa, jotka johtuvat vakuutetun nimen ja henkilötunnuksen luvattomasta käytöstä luotto- tai pankkitilien avaamiseksi.

  • Ostoturvavakuutus: maksaessasi kortilla, esimerkiksi tabletin, vakuutus kattaa mahdolliset vahingot (voimassa 2 vuotta), ja pidentää takuun jopa viiteen vuoteen ostohetkestä laskettuna. Ei omavastuuta eikä esineen iästä johtuvia vähennyksiä.

  • Turvaasi kuuluu myös ostoksille Suomessa alhaisimman hinnan takaava Hintaturvavakuutus kortilla maksetuille tavaroille.

Huomioi, että korttivakuutusten voimassaolo päättyy, jos korttisopimuksesi päättyy.

Lue lisää Itämerikortista ja Åland Indexistä

Maksut

Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

Euromaksulla suoritat maksut kaikkiin EU-maihin

Laskujen maksaminen on helppoa koko Euroopassa. Euromaksu on oikea vaihtoehto, jos haluat maksaa euromääräisen laskun kotimaahan tai eurooppalaisiin pankkeihin. EU-maiden lisäksi voit maksaa euromaksulla Islantiin, Norjaan, Liechtensteiniin, Monacoon ja Sveitsiin.

Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta euromaksun maksaminen on nopeaa ja kätevää. Voit myös tallentaa kaikki maksutiedot omalle maksunsaajalistallesi, mikä helpottaa seuraavaa maksua samalle saajalle. Voit tietenkin tehdä maksuja myös kaikissa konttoreissamme.

Euromaksua kutsutaan myös SEPA-maksuksi. SEPA on lyhenne sanoista Single Euro Payments Area, yhteinen euromaksualue.

Lue lisää SEPA-maksusta