Ålandsbanken Yritysdebit

Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä Itämerikorteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Itämerikorttimme puhuvat myös terveemmän meren puolesta ja antavat sinulle mahdollisuuden seurata omaa ympäristövaikutustasi Åland Indexin avulla. Kortteihin liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja ja monet korttimme sisältävät myös kattavia korttivakuutuksia. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Ålandsbanken Yritysdebit

Ålandsbanken Yritysdebit on kansainvälinen debit-kortti, mikä tarkoittaa, että ostokset ja käteisnostot veloitetaan suoraan yrityksen pankkitililtä. Kortti on ainutlaatuinen yhdistelmä maksamisen helppoutta ja hyvän asian puolesta toimimista.

Ålandsbanken - Finland och Aland Foretags Debit

Kortilla voit:

  • Maksaa ostoksesi ja tehdä käteisnostoja automaateista sekä Suomessa että ulkomailla.

  • Maksaa alle 50 euron ostoksia lähimaksutoiminnolla.

Lue lisää Itämerikortista ja Åland Indexistä Lue lisää lähimaksutoiminnosta

Kortin ominaisuudet

  • Tehdä käteisnostoja Suomessa ja ulkomailla 1.000 euron arvosta vuorokaudessa, jos muuta ei ole sovittu.

  • Kortti tilataan sekä yrityksen että kortinhaltijan (työntekijän) nimellä varustettuna.

  • Kortinhaltija voi valita itse kortin tunnusluvun

  • Yrityksen merkitsijä voi muuttaa kortin aluekohtaisia rajoituksia ja turvarajoja ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluun tai konttoriin.

Ota yhteyttä yritysasiantuntijaasi pankissa, jos sinulla on kysymyksiä yrityskortista.

Maksukorttiemme hinnasto

Maksut

Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

Euromaksulla suoritat maksut kaikkiin EU-maihin

Laskujen maksaminen on helppoa koko Euroopassa. Euromaksu on oikea vaihtoehto, jos haluat maksaa euromääräisen laskun kotimaahan tai eurooppalaisiin pankkeihin. EU-maiden lisäksi voit maksaa euromaksulla Islantiin, Norjaan, Liechtensteiniin, Monacoon ja Sveitsiin.

Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta euromaksun maksaminen on nopeaa ja kätevää. Voit myös tallentaa kaikki maksutiedot omalle maksunsaajalistallesi, mikä helpottaa seuraavaa maksua samalle saajalle. Voit tietenkin tehdä maksuja myös kaikissa konttoreissamme.

Euromaksua kutsutaan myös SEPA-maksuksi. SEPA on lyhenne sanoista Single Euro Payments Area, yhteinen euromaksualue.

Lue lisää SEPA-maksusta