Suoramaksu

Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä Itämerikorteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Itämerikorttimme puhuvat myös terveemmän meren puolesta ja antavat sinulle mahdollisuuden seurata omaa ympäristövaikutustasi Åland Indexin avulla. Kortteihin liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja ja monet korttimme sisältävät myös kattavia korttivakuutuksia. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Maksa kätevästi Ålandsbankenin korteilla

Kortilla maksaminen on helpoin maksutapa. Ålandsbankenin pankki- ja luottokorteista (credit) löydät aina juuri itsellesi sopivan kortin.

Ålandsbanken - Finland Aland Private Banking Premium Banking kombikort

Kaikki korttimme ovat nykyisin Itämerikortteja. Itämerikortti on ainutlaatuinen yhdistelmä maksamisen helppoutta ja tärkeän asian puolesta toimimista. Kortit ovat valmistettu maissipohjaisesta ympäristöystävällisestä materiaalista, ja ne ovat yhtä kestäviä kuin muovikortit, mutta huomattavasti ympäristöystävällisempiä.

Kaikki Itämerikortit on yhdistetty Åland Indexiin, laskentajärjestelmään, joka auttaa sinua seuraamaan korttiostojesi vaikutusta ympäristöön hiilidioksidipäästöjen määrällä mitattuna. Seuraat helposti omaa ympäristövaikutustasi sekä Internetkonttorissa että Mobiilipankissa, ja annamme sinulle myös vinkkejä, mitä voit itse tehdä vähentääksesi hiilidioksidipäästöjäsi. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Lue lisää Itämerikortista ja Åland Indexistä Hinnasto, maksukortit

Maksut

Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

Suoramaksu

Suoramaksun käyttöön ei tarvita Internetkonttoria. Se soveltuu kaikille, jotka haluavat hoitaa maksunsa automaattisesti.

Näin suoramaksu tiivistettynä toimii

Annat Ålandsbankenille valtuuden maksaa laskuttajan lähettämän laskun eräpäivänä. Lasku maksetaan siltä tililtä, jonka olet valinnut suoramaksutiliksi. Saat etukäteen viestin maksusta laskuttajan kanssa sopimallasi tavalla.

Jos haluat ottaa suoramaksun käyttöösi tai tehdä muutoksia erääntyviin maksuihin, ota yhteyttä omaan pankkiisi.

Haluatko lisätietoja Internetkonttorista? Lue lisää täällä.