Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä korteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Kortteihimme liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja. Monet korttimme sisältävät esimerkiksi kattavia korttivakuutuksia.

Maksut

Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

Maksut kätevästi kaikkialle maailmaan

Oletko maksamassa laskua euroalueen ulkopuoliseen maahan tai maksatko laskun euroalueelle, mutta jollakin muulla valuutalla kuin eurolla? Valitse tällöin ulkomaanmaksu, jonka teet helposti Internetkonttorin kautta. Voit tehdä maksun myös kaikissa konttoreissamme.

Jos haluat ulkomaanmaksun saapuvan saajalle nopeammin, valitse pikamaksu. Pikamääräyksellä maksettu ulkomaanmaksu saapuu saajalle vähintään yhtä pankkipäivää nopeammin kuin tavallinen ulkomaanmaksu.

Ulkomaanmaksua varten tarvitset seuraavat tiedot:

  • Saajan nimi, osoite, tili- tai IBAN-tilinumero (International Bank Account Number).

  • Saajan pankin BIC-tunnus (Bank Identifier Code).

  • Saajan pankin nimi ja osoite.

Siirto Suomen Ålandsbankenista Ruotsin Ålandsbankeniin

Maksu/siirto Ålandsbankenin suomalaiselta tililtä SEK-tilille Ruotsin Ålandsbankeniin tehdään maksulomakkeella Maksu Ålandsbankeniin Ruotsiin, joka löytyy Ulkomaanmaksujen alta. Tällä tavalla tehdyt maksut ovat perillä yhdessä pankkipäivässä ja ovat maksuttomia.