Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä Itämerikorteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Itämerikorttimme puhuvat myös terveemmän meren puolesta ja antavat sinulle mahdollisuuden seurata omaa ympäristövaikutustasi Åland Indexin avulla. Kortteihin liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja ja monet korttimme sisältävät myös kattavia korttivakuutuksia.

Maksa kätevästi Ålandsbankenin korteilla

Kortilla maksaminen on helpoin maksutapa. Ålandsbankenin pankki- ja luottokorteista (credit) löydät aina juuri itsellesi sopivan kortin.

Ålandsbanken - Ostersjoprojektet Credit Debit Card Gold Finland

Kaikki korttimme ovat nykyisin Itämerikortteja. Itämerikortti on ainutlaatuinen yhdistelmä maksamisen helppoutta ja tärkeän asian puolesta toimimista. Kortit ovat valmistettu maissipohjaisesta ympäristöystävällisestä materiaalista, ja ne ovat yhtä kestäviä kuin muovikortit, mutta huomattavasti ympäristöystävällisempiä.

Kaikki Itämerikortit on yhdistetty Åland Indexiin, laskentajärjestelmään, joka auttaa sinua seuraamaan korttiostojesi vaikutusta ympäristöön hiilidioksidipäästöjen määrällä mitattuna. Seuraat helposti omaa ympäristövaikutustasi sekä Internetkonttorissa että Mobiilipankissa, ja annamme sinulle myös vinkkejä, mitä voit itse tehdä vähentääksesi hiilidioksidipäästöjäsi.   

Lue lisää Itämerikortista ja Åland Indexistä Hinnasto, maksukortit

Maksut

Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

Maksut kätevästi kaikkialle maailmaan

Oletko maksamassa laskua euroalueen ulkopuoliseen maahan tai maksatko laskun euroalueelle, mutta jollakin muulla valuutalla kuin eurolla? Valitse tällöin ulkomaanmaksu, jonka teet helposti Internetkonttorin kautta. Voit tehdä maksun myös kaikissa konttoreissamme.

Jos haluat ulkomaanmaksun saapuvan saajalle nopeammin, valitse pikamaksu. Pikamääräyksellä maksettu ulkomaanmaksu saapuu saajalle vähintään yhtä pankkipäivää nopeammin kuin tavallinen ulkomaanmaksu.

Ulkomaanmaksua varten tarvitset seuraavat tiedot:

  • Saajan nimi, osoite, tili- tai IBAN-tilinumero (International Bank Account Number).

  • Saajan pankin BIC-tunnus (Bank Identifier Code).

  • Saajan pankin nimi ja osoite.

Siirto Suomen Ålandsbankenista Ruotsin Ålandsbankeniin

Maksu/siirto Ålandsbankenin suomalaiselta tililtä SEK-tilille Ruotsin Ålandsbankeniin tehdään maksulomakkeella Maksu Ålandsbankeniin Ruotsiin, joka löytyy Ulkomaanmaksujen alta. Tällä tavalla tehdyt maksut ovat perillä yhdessä pankkipäivässä ja ovat maksuttomia.