Tilit

Palvelumme kulmakivi on luonnollisesti yksi, tai tarvittaessa useampi, tili Ålandsbankenissa. Panot ohjataan tilillesi ja maksut vastaavasti veloitetaan tililtäsi. Tiliin liitetään myös pankkikortti.

Itämeritili

Luontotilin nimi vaihtuu 17.11.2016 ja on nyt Itämeritili.

Ympäristöystävällistä säästämistä puhtaamman Itämeren puolesta

Itämeritili on turvallinen säästötili, jolle rahat eivät kuitenkaan ole sidottuja pitkäksi aikaa. Muun muassa vanhemmat, jotka haluavat säästää rahaa lapsilleen, suosivat Itämeritiliä.

Ålandsbanken lahjoittaa joka vuosi summan, joka vastaa jopa 0,2 % kaikista Itämeritileillä olevista talletuksista Itämeren alueelle keskittyviin luonnonsuojelu- ja ympäristöhankkeisiin.

Itämeritilin vuotuinen korko on 1,9 prosenttiyksikköä pienempi kuin Ålandsbankenin prime-korko, joka on tällä hetkellä 0,55 % (19.7.2016). Itämeritilin maksimikorko on 2,00 % ja minimikorko 0,15 %. 

Itämeritililtä voi nostaa rahaa maksutta kuusi kertaa vuodessa. Sen jälkeen nostoista peritään palkkio, jonka suuruus on 1 % nostosummasta. Internetkonttorissa tilitapahtumien määrää ei ole rajoitettu eikä tapahtumista veloiteta palkkiota.

Ympäristöystävällinen säästäminen on helppoa!