Tilit

Palvelumme kulmakivi on luonnollisesti yksi, tai tarvittaessa useampi, tili Ålandsbankenissa. Panot ohjataan tilillesi ja maksut vastaavasti veloitetaan tililtäsi. Tiliin liitetään myös pankkikortti.

Säästä Itämeritilille - pelasta Itämeri


Itämeritili on turvallinen säästötili, jolle rahat eivät kuitenkaan ole sidottuja pitkäksi aikaa. Muun muassa vanhemmat, jotka haluavat säästää rahaa lapsilleen, suosivat Itämeritiliä.

Tuemme vuosittain lahjoituksillamme Itämeren suojelutyötä tukevia projekteja. Tukea hakevien projektien tulee täyttää tietyt kriteerit, jotka liittyvät Itämeren tilan parantamiseen. Tarkista ajankohtaiset tiedot hakemisesta ja ehdokkaista osoitteessa www.balticseaproject.org.

Ålandsbanken lahjoittaa joka vuosi summan, joka vastaa jopa 0,2 % kaikista Itämeritileillä olevista talletuksista Itämeren alueelle keskittyviin luonnonsuojelu- ja ympäristöhankkeisiin. Itämeritililtä voi nostaa rahaa maksutta kuusi kertaa vuodessa. Sen jälkeen nostoista peritään palkkio, jonka suuruus on 1 % nostosummasta. Internetkonttorissa tilitapahtumien määrää ei ole rajoitettu eikä tapahtumista veloiteta palkkiota. Ympäristöystävällinen säästäminen on helppoa!

Haluan mielelläni lisää tietoa Itämeritilistä

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua