Henkilökohtainen asiakasvastaavasi auttaa kokoamaan pankkipalveluistamme sinulle räätälöidyn paketin. Laadimme yhdessä kanssasi taloudellisen suunnitelman, joka perustuu henkilökohtaiseen tilanteeseesi. Vuotuisessa tapaamisessa tarkistamme tilanteesi ja päivitämme taloudellisen suunnitelmasi. Premium-asiakkaana saat myös laadukasta varainhoitoa arvostettujen Premium-rahastojemme kautta.

Premium-asiakkaana saat:

 • Taloussuunnittelun ja pitkän tähtäimen taloudellisen suunnitelman.

 • Itämerikortti Mastercard Premium Gold, johon kuuluu kattava matkavakuutus, henkilöllisyysvarkausvakuutus ja Hole-in-One-vakuutus sekä hinta- ja ostoturvavakuutus.

 • Tarvittaessa vuosittain veloituksetta kaksi tuntia juridista neuvontaa esim. lahja- ja perintöverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

 • Varainhoitoa rahastomuodossa (Premium-rahastot).

 • Käydä osakekauppaa internetissä Pienen pörssipaketin avulla. Paketti on Premium-asiakkaille maksuton.

 • Seurata sijoitustesi kehitystä Internetkonttorissa. Saat myös kirjallisen raportin kerran vuodessa.

 • Mahdollisuuden lykätä asuntolainasi lyhennyksiä. Voit tehdä muutoksen itse veloituksetta Internetkonttorissasi.

Sijoitusasiantuntemus

Premium Banking -palvelun asiakasvastaavillamme on Sijoituspalvelututkinto (APV1-tutkinto) ja he opastavat sinua sijoituksissasi. Heillä on saatavillaan varainhoito-organisaatiomme asiantuntemus. Se toimii perustana pääomaasi varten räätälöidylle sijoitusneuvonnalle.

Lue lisää sijoituksista ja säästämisestä​.

Rahoitusasiantuntemus

Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana, emme lainanottajana. Sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun. Jos olet jo ottanut asuntolainan toisesta pankista, autamme mielellämme siirtämään sen meille. Meiltä saat asuntolainan liikkuvalla tai kiinteällä korolla ja korkokatolla. Tarvittaessa saat 12 kuukautta lyhennysvapaata.

​Päivittäiset pankkiasiat

Prime-tili, päivittäistilisi, mahdollistaa pankkiasioiden vaivattoman hoidon Internetkonttorissa ja Mobiilipankissa. Voit liittää Prime-tiliin myös tililuoton.

Voit avata säästötilinä Itämeritilin, jonka korko on mukava ja nostot Internetkonttorissa maksuttomia. Vuosittain Ålandsbanken myöntää Itämeriprojektin kautta rahoitusta Itämereen keskittyviin ympäristöhankkeisiin. Jaettava summa vastaa 0,2 % kaikista Itämeritilien talletuksista.

Tutustu tarkemmin pankkipalveluihimme.

Premium Sijoitus – ota askel kohti unelmiasi

Premium-asiakkaana käytettävissäsi on Ålandsbankenin varainhoito rahastojemme kautta.

Kokenut varainhoitotiimi

Hyvän tuoton hankkiminen eri markkinatilanteissa edellyttää tarkkaa ja kokonaisvaltaista työtä. Varainhoitomme on sekä aktiivista että dynaamista, mikä tarkoittaa riskien jatkuvaa sopeuttamista näkemyksemme ja markkinoiden edellytysten mukaisiksi. Kaikki tämä kuvataan Markkinanäkemyksessämme kerran kuukaudessa.

Miksi Premium Sijoitus?

 • Kokenut varainhoitotiimi

 • Pitkään käytössä ollut jahyväksi havaittu sijoitusprosessi

 • Uskallusta poiketa vertailuindeksistä, tavoitteena korkeampi tuotto

 • Arvonluontia nousuissa, pääoman säilyttämistä laskuissa

Valitse riskitasosi – me huolehdimme muusta

Pohjoismaat ovat kotimarkkinamme ja ydinalue, jolla analysoimme yksittäisiä yrityksiä löytääksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lisäarvon. Pohjoismaiden ulkopuolella tarjoamme sekä alueellisesti että globaalisti sijoittavia osakerahastoja. Korkorahastovalikoimamme kattaa lyhyiden ja pitkien korkojen lisäksi myös yrityslainat.

Globaalit, aktiivisesti hoidetut varainhoitorahastomme sopivat parhaiten sinulle, joka et kovin mielelläsi tee sijoituspäätöksiä itse. Sinun tarvitsee vain päättää, millaisen riskin olet valmis sijoituksellesi ottamaan – me huolehdimme muusta.


Säästä säännöllisesti

Kaikkiin rahastoihimme voit sijoittaa säännöllisesti. Haluat ehkä turvata arkesi puskurilla tai toteuttaa haaveesi. Säännöllinen rahastosäästäminen johonkin Premium-rahastoistamme on sopiva ratkaisu riippumatta säästämistavoitteestasi.

Rahastosijoitusten riskit

Kaikkeen sijoitustoimintaan liittyy tietty riski. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksiesi arvo voi markkinoiden kehityksen seurauksena sekä nousta että laskea. Sijoitetun rahamäärän takaisinmaksua ei voida taata.


Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua