Direktbetalning

Kort

Med Ålandsbankens internationella Östersjökort kan du betala och ta ut pengar var du än befinner dig. Våra Östersjökort tar dessutom ställning för ett friskare hav och ger dig möjligheten att följa din egen miljöpåverkan med hjälp av Åland Index. Korten har olika egenskaper och förmåner och en del av våra kort innehåller omfattande kortförsäkringar. Nu har vi uppdaterat vår kortdesign – de nya färgnyanserna gör det enklare att skilja korten från varandra.

Bekvämt med Ålandsbankens Östersjökort

Att betala med kort är det bekvämaste sättet var du än befinner dig. Bland våra debit- och kreditkort hittar du alltid ett kort som passar just dig. Med våra kort kan du känna dig trygg både i vardagen och på resan.

Ålandsbanken - Finland Aland Private Banking Premium Banking kombikort

Alla våra kort är numera Östersjökort. Östersjökorten är en unik kombination av smidiga betalningar och av att agera för en viktig sak. Korten är gjorda av ett miljövänligt material baserat på majs och de är lika hållbara som plastkorten, men betydligt snällare för miljön. Östersjökorten är kopplade till Åland Index, ett beräkningssystem som hjälper dig att följa med hur dina kortinköp påverkar miljön sett till mängden koldioxidutsläpp. Din miljöpåverkan följer du enkelt både via Internetkontoret och Mobilbanken, och vi ger dig också tips på vad du själv kan göra för att minska ditt koldioxidavtryck.

Läs mer om Östersjökortet och Åland Index Kortens prislista

Betalningar

Ålandsbanken erbjuder dig en mängd olika möjligheter för att du ska kunna utföra dina betalningar smidigt på det sätt som passar just dig.

Direktbetalning

Direktbetalning passar dig som inte använder Internetkontoret och vill att dina betalningar sköts automatiskt.

Så här fungerar direktbetalningar i korta drag

Du ger Ålandsbanken i uppdrag att på förfallodagen betala den faktura som faktureraren har skickat. Fakturans belopp betalas från det konto du har valt för direktbetalningen.

Du får ett förhandsbesked om betalningen på det sätt som du och faktureraren har kommit överens om.

Vill du börja använda direktbetalning, eller göra ändringar i betalningar som förfaller, är du välkommen att kontakta ditt bankkontor.

Vill du veta mer om Internetkontoret? Läs mer här.