Ålandsbanken Företagsdebit

Kort

Med Ålandsbankens internationella Östersjökort kan du betala och ta ut pengar var du än befinner dig. Våra Östersjökort tar dessutom ställning för ett friskare hav och ger dig möjligheten att följa din egen miljöpåverkan med hjälp av Åland Index. Korten har olika egenskaper och förmåner och en del av våra kort innehåller omfattande kortförsäkringar. Nu har vi uppdaterat vår kortdesign – de nya färgnyanserna gör det enklare att skilja korten från varandra.

Ålandsbanken Företagsdebit

Ålandsbanken Företagsdebit för företag är ett internationellt debitkort, vilket innebär att dina inköp och uttag alltid dras från företagets konto. Kortet är en unik kombination av smidiga betalningar och av att agera för en viktig sak.

Ålandsbanken - Finland och Aland Foretags Debit

Med kortet kan du:

  • Betala dina inköp och göra uttag ur automater både i Finland och utomlands.

  • Betala kontaktlöst för köp upp till 50 euro.

Läs mer om Östersjökortet och Åland Index Läs mer om kontaktlös betalning och hur det fungerar

Kortegenskaper

  • Kortet beställs med både företagets och innehavarens (den anställdas) namn.

  • Lyft kontanter i Finland och utomlands till ett värde av 1.000 euro per dygn om inte annat har avtalats.

  • Innehavaren kan välja personlig PIN-kod.

  • Ändringar av geografiska begränsningar och beloppsgränser görs av den som tecknar företaget antingen via samtal till Kundservice eller via kontor.

Kontakta din företagsrådgivare för vidare diskussion!

Prislista för våra kort

Betalningar

Ålandsbanken erbjuder dig en mängd olika möjligheter för att du ska kunna utföra dina betalningar smidigt på det sätt som passar just dig.

Din eurobetalning når hela EU

Nu är det lätt att betala räkningar inom hela EU. En eurobetalning är det rätta alternativet för dig då du vill göra en betalning i euro till en mottagare inom Finland, övriga EU samt till Island, Norge, Liechtenstein, Monaco och Schweiz.

Internetkontoret och i Mobilbanken gör du dina eurobetalningar snabbt och enkelt. Du kan också spara all betalningsinformation i ditt egna mottagarregister, vilket underlättar vid nästa betalningstillfälle. Du kan såklart även göra betalningen på något av våra kontor.

Eurobetalning kallas även SEPA-betalning. SEPA står för Single Euro Payments Area, det gemensamma europeiska betalningsområdet.

Läs mer om SEPA här