Kundnöjdhet är Ålandsbankens viktigaste mätare


Vi tror på personlig service och på att dess betydelse för kunderna inte försvunnit någonstans i den digitala världen. I våra kundnöjdhetsundersökningar har vi upptäckt att personliga relationer är en av de viktigaste faktorerna för kundnöjdhet. Hos oss väljer kunden själv vilken kanal hen använder och vi tror att de digitala kanalerna borde stöda personlig service, inte ersätta den. Den här tanken styr även vår utveckling av våra digitala tjänster.

Vi vill erbjuda våra kunder utmärkt service och personligt bemötande; för oss är det viktigt att vi känner våra kunder och deras behov. Vad är då utmärkt service? För oss är det att allt fungerar lätt och flexibelt, att vi är intresserade av dig och tar hand om dig. Du kan sköta dina bankärenden via den kanal som passar dig bäst, i ett fysiskt möte med en specialist eller på Internetkontoret och Mobilbanken. Till god service hör även att vi genuint söker de bästa lösningarna för just dig.

Jag är stolt över vår personal, som arbetar ambitiöst för att vi ska kunna erbjuda våra kunder så god service och ekonomiska lösningar som möjligt. Samtidigt strävar vi till långsiktighet och hållbarhet i all vår verksamhet. Vår servicehelhet är bred, och tillsammans väljer vi ut de bitarna som passar just dig.

Motiverad personal garanterar en utmärkt kundupplevelse


Ålandsbanken fick toppresultat för tredje året i rad i TNS Sifo Prosperas senaste undersökning av Private Banking -aktörer i Finland. Kundnöjdheten på Premium Banking har gått upp på alla fronter och antalet ambassadörer har stigit ytterligare, visar Ålandsbankens kundnöjdhetsmätning från 2017.

Våra kunder upplever att de får utmärkt personlig service, vilket talar sitt tydliga språk om hur människonära vår verksamhet är. Det är även ett bevis på att vår personal mår bra. Personalens trivsel med sina jobb och arbetsuppgifter syns även för kunderna. Vi känner våra kunder väl, och det är vårt trumfkort då vi utvecklar våra tjänster.

- Anne-Maria Salonius, Chef Ålandsbanken Finland

Välkommen till en bank som värdesätter dig och miljön!