Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – alltid redo att hjälpa

Alandsbanken vaasa sanna kallio

Ibland kommer våra kunder in genom dörren och frågar om något som har med ekonomi att göra och som de kom att tänka på när de hade vägarna förbi. Till oss får man komma! Vi har alltid vänlig personal på plats som tar emot dig.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Vårt kontor i Vasa är ett högt och ljust utrymme som ligger mitt i centrum, i en vacker jugendbyggnad. Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering. Själv fungerar jag som placeringskoordinator och mina styrkor är noggrannhet och en genuin vilja att hjälpa.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål.

Vi har alltid vänlig personal på plats som tar emot dig.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Du når oss snabbt via telefon, e-post eller internetkontoret, vi svarar vanligtvis mycket snabbt via dessa kanaler. Kontakta oss gärna eller besök oss – dörrarna till vårt kontor är öppna alla vardagar.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Sanna Kallio

Placeringskoordinator