Ålandsbanken Private Banking

På en marknad där många pratar om personlig service och skräddarsydda lösningar så agerar vi i stället. Vi lyssnar innan vi talar, vi frågar innan vi svarar och vi söker uppriktigt lösningar som passar just för dig.

Bekanta dig med våra tjänster

Vi går vår egen väg

Att tänka bortom det traditionella

Hur ser din situation ut idag? Vilka är dina behov, dina ambitioner och drömmar? En korrekt analys av din nutid är en förutsättning för samsyn kring vägen till framtida mål. Det är en viktig del i vår arbetsmetod, så är även hårt arbete, lokal erfarenhet och förmågan att finna nya vägar.

Vi sammanfattar Ålandsbankens synsätt med att vi går vår egen väg. Genom att tänka bortom den traditionella bankvärlden skapar vi förutsättningar för en ambitiös leverans som hjälper dig på lång sikt.

Välkommen till Ålandsbanken Private Banking.

Nina Laakkonen
Chef Ålandsbanken Private Banking FInland

Bli Private Banking kund hos oss
 • Finansiell Planering

  Finansiell Planering

  Med finansiell planering avser vi en helhetsgenomgång av din ekonomi, innefattande placerings- och finansieringslösningar samt försäkringsalternativ.

  Läs mera
 • Förmögenhets­förvaltning

  Förmögenhets­förvaltning

  Behov varierar, både mellan personer och över tid. Därför har du som kund en egen Private Banker och en strategi anpassad till din situation.

  Vår förmögenhets­förvaltning

Tjänster för att underlätta vardagen

 • Trygg

  Trygg

  Trygghet var du än är

  Genom Ålandsbanken Private Banking får du trygghetstjänster både hemma och på resan.

  Läs mer
 • Internetkontoret Private Banking

  Internetkontoret Private Banking

  Utöka dina möjligheter på Internetkontoret.

  Via Internetkontoret kan du kommunicera direkt med din Private Banker tryggt och säkert. Du ser de meddelanden som du har skickat och du kan svara på meddelanden från din Private Banker. Utöver Internetkontoret har du så klart också tillgång till Mobilbanken som app till iPhone och Android.

  Läs mer
 • Livsstil

  Livsstil

  Du kan berika din vardag, semester eller arbetsresa med livsstilstjänsterna.

  Vi vill att du som vår Private Banking-kund ska ha det bästa också när du är ute och reser eller när du annars vill ha lite guldkant på tillvaron. Ålandsbanken Private Banking Livsstil ger dig det.

  Läs mer