Hoppa till huvudinnehåll

Institutionell kapitalförvaltning – med expertis och förståelse

För att säkerställa den bästa möjliga förmögenhetsförvaltningen krävs en god helhetssyn. Vi styrs av förståelsen för er situation i dag och era förväntningar inför morgondagen. Vi erbjuder våra institutionella kunder ett team av specialister som skräddarsyr en helhet av förmögenhetsförvaltning och investeringsstrategi enligt era behov och förväntningar.
Berg hav ostersjon alger klippor

Vi håller regelbunden kontakt för att säkerställa att era önskemål tillgodoses och ser över era eventuella behov att justera investeringsstrategin och era målsättningar. Våra institutionella kapitalförvaltare har en lång erfarenhet av finansbranschen och institutionell förvaltning. Våra kunder består bland annat av stiftelser, städer, pensionsbolag och företag.

Vi är aktiva och dynamiska i hela vår förvaltning. Detta gäller såväl aktier, räntor som allokering. Vår ambition är att skapa ett mervärde för våra kunder. Utöver våra egna fonder kan vi även komplettera med fonder från några av världens främsta fondförvaltare – allt för att kunna erbjuda så bra lösningar som möjligt.

Mer att läsa om vår kapitalförvaltning

Hållbarhet genomsyrar Ålandsbankens verksamhet

Vi eftersträvar en grundläggande kännedom om verksamheten i de bolag som vi investerar i och framför allt granskas hållbarheten i företagsverksamheten noggrant. Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Investeringsprocessen för ansvarsfulla investeringar gäller för samtliga fonder som förvaltas inom Ålandsbanken, samt inom vår kapitalförvaltning. Läs mer om ansvarsfulla investeringar i Ålandsbanken.

Vi är måna om våra goda kundrelationer och hos oss får ni alltid personlig service. Boka ett möte så ser vi hur vi kan hjälpa er organisation på bästa möjliga sätt.