Hoppa till huvudinnehåll

Våra kort

Att betala med kort är det bekvämaste sättet var du än befinner dig. Bland våra debit- och kreditkort hittar du alltid ett kort som passar just dig. Med våra kort kan du känna dig trygg både i vardagen och på resan.
Nya kort hav berg ny4

Alla våra kort är numera Östersjökort. Östersjökorten är en unik kombination av smidiga betalningar och av att agera för en viktig sak. Korten är gjorda av ett miljövänligt material baserat på majs och de är lika hållbara som plastkorten, men betydligt snällare för miljön. Östersjökorten är kopplade till Åland Index, ett beräkningssystem som hjälper dig att följa med hur dina kortinköp påverkar miljön sett till mängden koldioxidutsläpp. Din miljöpåverkan följer du enkelt både via Internetkontoret och Mobilbanken, och vi ger dig också tips på vad du själv kan göra för att minska ditt koldioxidavtryck.

Jämför våra kort

Läs mer om Östersjökortet och Åland Index Kortens prislista Ålandsbanken World Elite Ålandsbanken Private Banking Gold Ålandsbanken Premium Gold Ålandsbanken Business Debit Ålandsbanken Credit/Debit Ålandsbanken Credit Ålandsbanken Debit Ålandsbanken Debit Online Aktivera ditt kort