Ålandsbanken Premium Banking

Premium Banking bygger på insikten att olika skeden i livet ger olika behov av banktjänster och livsstilstjänster. Dina behov varierar. Din livssituation varierar. Med en individuell förmögenhetsplan hjälper vi dig att skräddarsy ditt placerande. Tillsammans med en långsiktig partner kan du känna dig trygg inför framtida behov.

Bekanta dig med våra tjänster

Vi går vår egen väg

Hur ser din situation ut idag? Vilka är dina behov, dina ambitioner och drömmar? En korrekt analys av din nutid är en förutsättning för samsyn kring vägen till framtida mål. Det är en viktig del i vår arbetsmetod, så är även hårt arbete, lokal erfarenhet och förmågan att finna nya vägar.

Vi sammanfattar Ålandsbankens synsätt med att vi går vår egen väg. Genom att tänka bortom den traditionella bankvärlden skapar vi förutsättningar för en ambitiös leverans som hjälper dig på lång sikt.

Välkommen till Ålandsbanken Premium Banking.

Maarit Vesala
Chef Premium Banking FInland

Våra tjänster

 • Premium Service

  Premium Service

  Ekonomisk plan skräddarsydd för dig

  För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service behöver vi känna till dina behov och önskemål. Därför inleder vi alltid samarbetet med en kartläggning av din ekonomi.

  Bekanta dig med Premium Service
 • Premium Finans

  Premium Finans

  Banktjänster för hela din privatekonomi

  Premium Finans innebär att vi ser till din ekonomiska helhet. Du får bättre kontroll över din ekonomi – och mer för pengarna.

  Bekanta dig med Premium Finans
 • Premium Livsstil

  Premium Livsstil

  Gör livet enklare

  Det finns mer i livet än pengar. Mat, underhållning och resor till exempel. Via vår Concierge Service får du förstklassig hjälp med det mesta.

  Bekanta dig med Premium Livsstil
 • Premium Trygg

  Premium Trygg

  För extra trygghet

  Som Premiumkund har du flera försäkringar. En omfattande reseförsäkring som gäller för hela familjen. Dessutom har du identitetsstöldsförsäkring, köpskyddsförsäkring och prisskyddsförsäkring.

  Bekanta dig med Premium Trygg
 • Premium Placering

  Premium Placering

  Ta ett steg närmare dina drömmar

  Som Premiumkund får du även tillgång till Ålandsbankens kapitalförvaltning i fondform. Du väljer endast vilken risknivå du vill ta – vi sköter resten.

  Bekanta dig med Premium Placering
 • Premium Miljö

  Premium Miljö

  För en hållbar totalekonomi

  Vi strävar efter att vår verksamhet ska drivas långsiktigt hållbart såväl finansiellt, socialt som miljömässigt. Tillsammans med oss kan du och din familj bidra till ett friskare Östersjön.

  Bekanta dig med Premium Miljö
Premium Digitala tjänster

Premium Digitala tjänster

Som Premiumkund sköter du dina dagliga bankärenden enkelt via våra våra digitala tjänster, Internetkontoret och Mobilbanken, när det passar dig bäst. Du får tillgång till personliga Premiumsidor, där du hittar mer information om dina tilläggstjänster samt försäkringarna som ingår i ditt Premium Gold-kort.

Via våra digitala tjänster kan du till exempel:

 • Handla i aktier och fonder.

 • Följa utvecklingen av dina placeringar.

 • Läsa Kapitalförvaltningens senaste rapporter.

 • Kommunicera med din kundansvariga.

 • Följa miljöpåvekan av dina kortköp via beräkningssystemet Åland Index, som är kopplat till ditt kort.

Du har möjlighet att handla värdepapper på Helsingfors- och Stockholmsbörsen. Genom att aktivera det kostnadsfria Lilla börspaketet så kan du handla med aktier via Internetkontoret.

Prislista Läs mer om våra digitala tjänster