Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen på webbinarium – Ålandsbanken Tomtfond 02.10.2020­

Med dagens ränteläge och den osäkerhet som råder på världens finansmarknader är det viktigt att hitta placeringsalternativ till ränteplaceringar och aktier. I det rådande ränteläget utgör Ålandsbankens fastighetsfonder, som har en låg risk, ett intressant placeringsalternativ.* I webbinariet berättar Stefan Wiklund, direktör med ansvar för fastighetsfonderna, om tomtfondens placeringsstrategi samt utsikter för nästa år.

Läs mer

Varför är en tomtfond en intressant investering? Hur fungerar en tomtfond i praktiken? Påverkar en eventuell nedgång fondens strategi eller dess utveckling?

På dessa och övriga frågor svarar Stefan Wiklund, som intervjuas av Timo Lithén, biträdande chef, Private Banking Finland. Webbinariet går på finska, men det kommer att vara möjligt att i efterhand se på en svensk inspelning.

Anmäl dig vänligen till webbinariet via länken nedan. I samband med din anmälning kan du även ställa frågor på förhand till Stefan om fonden. Mer info om hur du deltar i webbinariet hittar du på anmälningssidan.

Tidpunkt: fredag 02.10.2020 kl. 12.00, webbinariet tar en knapp timme


Anmäl dig här till webbinarium


*Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. Värdet på en fond, och den avkastning som genereras, kan både öka och minska och du kan förlora hela eller delar av det insatta kapitalet.