Hoppa till huvudinnehåll

Den bästa premium-banktjänsten

Alandsbanken vaasa hugo back

Redan vid första mötet vill jag skapa en trygg och positiv känsla för kunden och en känsla av att vi tillsammans kommer att hitta de bästa lösningarna för hen.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service.

Här på Vasakontoret arbetar vi alla tillsammans för att betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt.

Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner. I mitt arbete strävar jag efter att sätta mig in i kundens situation och tillhandahålla den bästa premium-banktjänsten, alltid skräddarsydd efter dina personliga behov.

Redan vid första mötet vill jag ge kunden känslan av att vi tillsammans hittar de bästa lösningarna för hen.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Så om du funderar på att spara i en fond, letar efter en ny huvudbank eller kanske vill bygga upp en placeringsportfölj, kontakta oss via telefon eller e-post. Jag diskuterar gärna mer med dig!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Hugo Back

Premium Banker