Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – icke att förglömma den varma atmosfären

Alandsbanken tampere asko mannisto

Jag är en infödd Tammerforsbo som tycker att Tammerfors och Birkaland är en fantastisk plats att arbeta och bo på. Ålandsbankens kontor i Tammerfors har en varm och människonära atmosfär. Det passar bra in i den här staden, som enligt min mening är en hjälpsam och inkluderande plats.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Ålandsbanken i Tammerfors sysselsätter 16 proffs inom finansbranschen, allt från nybörjare till veteraner med flera decenniers erfarenhet. Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål. Mina 20 år av erfarenhet inom finanssektorn, i kombination med våra andra specialisters expertis, kommer att ge dig ett tydligt mervärde som kund.

Ålandsbankens kontor har en varm och människonära atmosfär.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Även om du inte har något akut att ta itu med just nu, kan du kontakta mig med låg tröskel. Ring mig och låt oss bli bekanta!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Asko Männistö

Senior Private Banker