Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – lokal och global på samma gång

Alandsbanken vaasa kjell blomqvist

Ålandsbankens kontor i Vasa är enligt min mening beläget i stadens finaste hus Kurtenia. Som bankir tycker jag det är trevligt när den lokala bankhistorien bokstavligen lyser från väggarna.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering. Vi arbetar alla tillsammans för att uppnå det bästa för kunden.

Min styrka är min långa erfarenhet av global kapitalförvaltning. Jag har en stark förståelse för marknadsdynamiken och dess betydelse vid byggandet av en effektiv och välfungerande portfölj.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål.

Jag har en stark förståelse för marknadsdynamiken och dess betydelse vid byggandet av en välfungerande portfölj.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Skriv eller ring till oss för att boka ett möte. Ta reda på hur bra vi kunde betjäna dig - antingen inom något delområde inom kapitalförvaltning eller som en fullservicebank.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Kjell Blomqvist

Senior Private Banker