Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – mer än bara investeringar

Alandsbanken tampere matias jokinen

Private Banking är mycket mer än bara investeringar. Jag har hjälpt mina kunder bland annat med företagsetableringar, fusioner och förvärv, generationsskiften samt möjliggjort nya affärspartnerskap. Jag skulle önska att allt fler förstod att en bank också kan vara en partner i ett bredare förmögenhetsplaneringsperspektiv.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Jag tror på att bygga långsiktiga relationer med mina kunder. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering. Private Banking-teamet i Tammerfors har tillsammans över hundra års erfarenhet av investeringar och finansiell expertis.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål. Vi är intresserade av kundens situation som helhet. Personligen vill jag belysa investeringarnas roll som en del av den totala förmögenheten.

Personligen vill jag belysa investeringarnas roll som en del av den totala förmögenheten.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Jag diskuterar gärna med dig hur jag kan hjälpa till nu eller möjligen i framtiden. Ta kontakt!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Matias Jokinen

Senior Private Banker