Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – mitt i hjärtat av Uleåborg

Alandsbanken oulu matti immonen

Medmänsklighet får inte glömmas bort, även om vårt syfte är att leverera mätbart värde.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering.

Som bankir strävar jag efter att få en fullständig bild av din situation. Vi betraktar den ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. På så sätt blir vår service heltäckande, personlig och värdeskapande. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål.

Vi sticker ut från mängden med vår personliga service.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Vi är fortfarande en relativt ny aktör i norra Finland, och vi utmärker oss genom vår personliga service och vårt starka hållbarhetsarbete. Ring mig eller skicka ett meddelande för att boka ett möte – vårt lugna och hemtrevliga kontor ligger mitt i centrala Uleåborg. Vi kan även träffas via Teams.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Matti Immonen

Private Banker