Hoppa till huvudinnehåll

Proaktiv kundservice – Är det Ålandsbanken du letar efter?

Alandsbanken helsinki stella aladin

När du kommer till Ålandsbankens kontor på Bulevarden känner du dig välkommen. Alla hälsar på varandra och kunderna möts av en glad stämning.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt. Oavsett vilken livssituation du befinner dig i diskuterar jag gärna med dig för att försöka hitta de bästa lösningarna för dig.

Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Vi bjuder även in våra kunder till en mängd intressanta evenemang.

Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Vi erbjuder även många andra bra kundförmåner, som till exempel conciergeservice, och vi bjuder in våra kunder till en mängd intressanta evenemang.

Jag är proaktiv i mitt arbete och håller kontakt med mina kunder. Jag hoppas alltid att kunden ska känna sig nöjd och att mötet var till nytta.

Ska vi diskutera vidare? Du når mig genom att ringa, mejla eller skicka ett meddelande till mig på LinkedIn. Kontakta mig!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Stella Aladin

Senior Premium Banker