Siirry pääsisältöön

Tilapäistä lyhennysvapaata yksityishenkilöille

Nyt voit hakea lyhennysvapaata lainoillesi, jos koronavirusepidemia on vaikuttanut taloudelliseen tilanteeseesi. Voimme auttaa sinua tarjoamalla asuntolainan tai vakuudellisen kulutusluoton lyhennysvapaata 6 kuukauden ajaksi.
Alandsbanken mobilbanken mars 2020

Tilapäistä lyhennysvapaata yksityishenkilöille

Nyt voit hakea lyhennysvapaata lainoillesi, jos koronavirusepidemia on vaikuttanut taloudelliseen tilanteeseesi. Voimme auttaa sinua tarjoamalla asuntolainan tai vakuudellisen kulutusluoton lyhennysvapaata 6 kuukauden ajaksi. Suosittelemme, että haet lyhennysvapaata ainoastaan tarpeeseen. Muuten jonot ja lainojen käsittelyajat pitkittyvät turhaan.

Miten tilapäinen lyhennysvapaa toimii

Näin haet lyhennysvapaata

Ota yhteyttä asiakasvastaavaasi Internetkonttorin tai Mobiilipankin viestitoiminnon kautta. Valitse viestisi aiheeksi ”Lainat”.

Mitä lyhennysvapaan saamiseksi tarvitaan?

Saadaksesi lyhennysvapaata sinun tulee ilmoittaa, miten koronavirusepidemia on vaikuttanut taloudelliseen tilanteeseesi. Käsittelemme erikseen jokaisen muutoshakemuksen.

Näin kauan voit saada lyhennysvapaata

Voit hakea lyhennysvapaata 6 kuukauden ajaksi. Jos koronavirusepidemia jatkuu, pyrimme pidentämään lyhennysvapaata 3 kuukautta kerrallaan, jos sinulla on siihen edelleen tarvetta. Maksat tältä ajalta korkoa sopimuksesi mukaisesti.

Kun lyhennysvapaa loppuu, jatkuuko lainan takaisinmaksu automaattisesti vai tarvitseeko minun ottaa yhteyttä pankkiin?

Lainan takaisinmaksu jatkuu automaaattisesti lyhennysvapaiden kuukausien päättyessä ilman, että sinun tarvitsee olla yhteydessä meihin. Lainan takaisinmaksu jatkuu aikaisempien ehtojen mukaisesti.

Jos haluat jatkaa lainan takaisinmaksua ennen lyhennysvapaan päättymistä

Ilmoitathan meille heti kun voit jatkaa lainan takaisinmaksua. Voit olla yhteydessä asiakasvastaavaasi Internetkonttorin tai Mobiilipankin viestitoiminnon kautta. Valitse viestisi aiheeksi ”Lainat”.