Siirry pääsisältöön

Itämerikortin avulla seuraat vaivatta ostostesi ympäristö­vaikutuksia­

Jo sadan vuoden ajan olemme harjoittaneet pankkitoimintaamme sopusoinnussa saariston yrittäjien kanssa. Olemme nähneet sukupolvien leikkivän, työskentelevän ja elävän meitä ympäröivän meren äärellä. Uskaltamalla kulkea omaa tietämme olemme vuosien saatossa luoneet vahvan pankin, joka on lähellä asiakkaitaan. Vähintään yhtä tärkeää kuin omalla tiellä kulkeminen, on tehdä se muut huomioiden.

Lue lisää

Väestönkasvun, lisääntyneiden päästöjen ja rehevöitymisen takia Itämeri on tänään yksi maailman uhatuimmista meristä. Itämeriprojektin avulla haluamme keskittää ympäristötyömme Itämeren pelastamiseen. Itämeriprojekti toimii terveemmän meren puolesta rahoittamalla hyviä ideoita ja lisäämällä tietoutta Itämeren tilasta. Vuodesta 1997 olemme lahjoittaneet 3,8 miljoonalla eurolla ympäristön hyväksi. Vastuun ottaminen on kunnianhimomme, sekä tänään että huomenna – se on perusta luottamukselle asiakkaitamme kohtaan, ja erityisen tärkeää pankille, joka aikoo jatkaa toimintaansa myös sen jälkeen, kun sinä ja minä emme enää ole saman meren äärellä.

Kiinnostuitko Itämerikortista?

Kesällä 2016 lanseerasimme Itämerikortin, maailman ensimmäisen maksukortin, joka laskee ostosten hiilijalanjäljen korttiin kytketyn Åland Indexin avulla. Seuraamalla omaa hiilijalanjälkeäsi voit parantaa ympäristön tilaa muuttamalla kulutustottumuksiasi tai tukemalla ympäristönsuojelua. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus osallistua yhteiseen ympäristötyöhön, joka on tänä päivänä entistä tärkeämpää.

Jätäthän yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Asiakaspalveluumme ma–pe klo 8.30–18.00 puh. 0204 292 920*.

Haluan mielelläni lisää tietoa Itämerikortista

Haluan mielelläni lisää tietoa Itämerikortista