Siirry pääsisältöön

Kumppanuusyhteistyö­

Fintech ja kumppanuusyhteistyö ovat tärkeitä Ålandsbankenille. Muuttuvassa maailmassa hyvä kumppanuusyhteistyö on avain menestykseen, ja siksi se on integroitu saumattomaksi osaksi toimintaamme. Koska jatkuvan digitalisaation tukema innovaatioaalto ja uudet finanssialan tech-yhtiöt ovat keskeinen osa tulevaisuuden finanssialaa, olimme ensimmäisten pankkien joukossa perustamassa fintech-kumppanuuksia. Viime vuosien aikana keräämämme kokemus kumppanuusyhteistyöstä on kasvattanut Ålandsbankenista vakiintuneen yhteistyöpankin, jossa tiedetään, mitä onnistuminen fintech-alalla vaatii.

Lue lisää Ålandsbankenin Kumppanuusyhteistyöstä

"Ålandsbankenin kyky ymmärtää yrittäjyyttä sekä sen edistyksellisyys ja yhteistyökyky ovat olleet ratkaisevassa asemassa Dreamsin vakiintumisessa ja laajenemisessa.”

Henrik Rosvall, Dreamsin toimitusjohtaja ja perustaja.

Arvonluontia yhdessä

Tytäryhtiömme Crosskey Banking Solutionsin kautta olemme tehneet yhteistyötä muiden IT-alan tekijöiden kanssa jo pitkään. Alan uudistuessa valmistaudumme nyt tarjoamaan muille rahoitusalan toimijoille pelkkiä IT-tuotteita huomattavasti laajemman tuote- ja palveluvalikoiman. Fintechin alueella olemme jo nyt osaava ja monipuolinen yhteistyökumppani, joka kykenee toimittamaan ratkaisuja useimmille finanssialan yhtiöille.

Olemme hyvin asemoituneita ja tiedämme, mitä onnistumiseen fintech-markkinoilla vaaditaan sekä tekniikan että juridiikan osalta.

Yhteistyökumppanimme ovat ruotsalaisia fintech-yhtiöitä sekä maksupalvelujen tarjoajia sekä Ruotsissa että Suomessa. Yhteistyömme Ruotsin asuntolainamarkkinoilla kasvaa.

Kumppanuusyhteistyö voi myös antaa mahdollisuuden käsitellä kompleksisia kokonaisuuksia holistisesti. Yksi esimerkki onnistuneesta kumppanuusyhteistyöstä monimutkaisten kokonaisuuksien parissa on yhteistyömme Doconomyn kanssa koskien Åland Indexiä, joka voi pitkällä aikavälillä torjua ilmastomuutoksia auttamalla kuluttajia tiedostamaan oman ympäristöjalanjälkensä arjessa. Åland Index on nyt 92 miljoonan pankkiasiakkaan ulottuvilla ympäri maailmaa.

Tervetuloa Ålandsbankenin Yhteistyökumppanuuksiin!


Oletko kiinnostunut kumppanuusyhteistyöstä? Ota yhteyttä kumppanuusvastaavaamme sähköpostitse osoitteessa partnersamarbeten@alandsbanken.fi

Sofie Holmström
Johtaja Liiketoiminta-alue Kumppanuusyhteistyö

Ålandsbankenin kehitys jatkuvaa ja vakaata

Konttoriverkostomme sijaitsee Ahvenanmaalla, Suomessa ja Ruotsissa ja yltää Ruotsin Malmöstä aina Ouluun asti. Suurin osa keskustoiminnoistamme sijaitsee Maarianhaminassa, Itämeren sydämessä.