Siirry pääsisältöön

Kumppanuusyhteistyö ja Ålandsbanken

Ålandsbanken tekee yhteistyötä useiden eri IT- ja fintech-alojen toimijoiden kanssa. Olemme monipuolinen ja osaava kumppani, joka toimittaa ratkaisuja yrityksille useimmilla talousalueilla. Meillä on vankka alatuntemus ja tarjoamme lisäksi digitaalisen alustan, IT-infrastruktuurin ja säädöstenmukaisuuden.

Täyden valikoiman pankki- ja ohjelmistopalvelut

Ålandsbankenilla on laaja pankkitoimilupa sekä Ruotsissa että Suomessa. Yhdessä tytäryhtiömme Crosskeyn kanssa tarjoamme täyden valikoiman pankkipalveluita ja ohjelmistopalveluita. Valmiiden ja kehittäjäystävällisten sovellusliittymiemme avulla voit helposti integroida talouspankkipalvelumme omiin järjestelmiisi ja prosesseihisi. Valitset itse, mitä tuotteita ja prosesseja haluat meidän käsittelevän.

Kumppanuusyhteistyömme on aina ainutlaatuista ja perustuu palveluihin, joita Ålandsbanken pystyy tarjoamaan.

Fintech, maksut ja asuntolainat

Tällä hetkellä yhteistyökumppanuutemme koostuvat yhteistyöstä ruotsalaisten fintech-yritysten kanssa sekä maksujen palvelutoimituksista sekä Ruotsissa että Suomessa. Näemme suuria mahdollisuuksia Ruotsin asuntolainamarkkinoilla, jossa teemme yhteistyötä asuntolainayhtiö Borgon kanssa. Borgo on merkittävä kilpailija Ruotsin asuntolainamarkkinoilla.

Vuonna 2016 lanseerasimme Åland Indexin, joka mittaa korttiostojen hiilijalanjälkeä. Åland Index on tänä päivänä maailman johtava ilmastovaikutusten indeksi, jonka kehittämisestä ja hallinnoimisesta vastaa nykyisin yhteistyökumppanimme Doconomy.

Haluatko rakentaa tulevaisuutta kanssamme?

Uskomme, että kumppanuusyhteistöidemme kasvu jatkuu nykyisten yhteistöiden volyymien kasvun ansiosta. Lisäksi näemme suuria mahdollisuuksia myös täysin uusien kumppanuuksien puitteissa. Saamme vuosittain suuren määrän yhteistyöpyyntöjä ja arvioimme jatkuvasti, mitkä hankkeet voivat luoda yhteistä arvoa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, täytä alla oleva lomake.

Kumppanuusyhteistyö ja Ålandsbanken

Oletko kiinnostunut tulemaan kumppaniksemme?