Siirry pääsisältöön

Palvelumme 18–29-vuotiaille

Tiedämme, että ikävuodet 18 ja 30:n välillä ovat hyvin tapahtumarikkaita. Mutta miten on talousasioidesi laita näinä vuosina?

Primetili

Ålandsbankenin Prime-tiliin voit liittää kätevästi myös digitaaliset palvelumme ja maksukortin. Alle 30-vuotiaana asiakkaanamme et maksa tilistä kuukausimaksua.

Internetkonttori ja Mobiilipankki

Saat käyttöösi Ålandsbankenin digitaaliset palvelut, Internetkonttorin ja Mobiilipankin, ilman kuukausimaksua. Niiden avulla hoidat pankkiasiasi helposti riippumatta siitä, milloin tahansa ja missä päin maailmaa oletkaan. Ålandsbanken e-ID:llä hoidat digitaaliset pankkiasiasi entistä helpommin – kirjaudu sisään ja vahvista maksusi sormenjäljelläsi tai Face ID:llä.

Ålandsbanken Debit Online

Saat Itämerikorttimme Ålandsbanken Debit Onlinen ilman kuukausimaksua. Se on kansainvälinen pankkikortti, joka on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, ja seuraat korttiin liitetyn Åland Indexin avulla korttiostostesi ympäristövaikutuksia. Ostosi ja nostosi veloitetaan suoraan tilistäsi, sekä kotona että ulkomailla. Lue lisää Debit Online.

Ålandsbanken Credit

Itämerikortti Mastercard Luottokortti on kansainvälinen kortti, jossa yhdistyy maksamisen helppous ja hyvän asian puolesta toimiminen. Kortti on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, ja seuraat korttiin liitetyn Åland Indexin avulla korttiostostesi ympäristövaikutuksia. Voit hakea korttia täytettyäsi 20 vuotta, jos sinulla on joko vakituiset tulot tai opiskelet yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja sinulla on vähintään 90 opintopistettä. Kortti on maksullinen. Lue lisää Credit.

Itämeritili

Itämeritili on erinomainen vaihtoehto, jos haluat säästää. Tilin korko lasketaan päiväsaldolle. Ålandsbanken lahjoittaa omista varoistaan summan, joka vastaa jopa 0,2 % Itämeritileillä olevien talletusten määrästä Itämeren alueelle keskittyviin luonnonsuojelu- ja ympäristöhankkeisiin. Näin sekä sinulle että luonnolle on hyötyä tilistä!

Opintolainaa helposti Internetkonttorin kautta

Jos opintotuki ei tunnu riittävän, voit hakea opintolainaa. Jos olet 18-vuotias, käytät Ålandsbankenin Internetkonttoria ja sinulle on myönnetty valtion tai Ahvenanmaan maakuntahallituksen takaama opintolaina, voit hoitaa opintolainaan liittyvät asiat Internetkonttorissa.

Opiskelu ulkomailla

Jos aiot opiskella Ruotsissa, autamme sinua maksutta pankkiasioidesi hoidossa. Saat käyttöösi opiskelijapaketin, joka sisältää tilin, pankkikortin ja digitaalisten palveluiden käyttöoikeuden. Tiesitkö, että Internetkonttorissa siirrot Ålandsbankenin suomalaiselta tililtä SEK-tilille Ruotsin Ålandsbankeniin ovat perillä yhdessä pankkipäivässä ja ovat maksuttomia? Autamme sinua mielellämme myös, jos aiot opiskella jossakin muussa maassa.

Asuntosäästötili

Asuntosäästötilille säästät rahaa oman asunnon ostoa tai rakentamista varten. Tilin korko on erinomainen ja voit kysyä myös korkotukilainaa, kun on aika ryhtyä tuumasta toimeen.

Vuokravakuus

Vuokravakuustilin avaaminen on maksutonta. Se on todiste vuokranantajallesi siitä, että olet tallettanut rahaa vuokranmaksun vakuudeksi.

Säännöllinen rahastosäästäminen

Rahastosäästäminen on käytännöllinen ja helppo säästämismuoto. Rahastosäästäjäksi on helppo ryhtyä sijoittamalla johonkin Ålandsbankenin omista rahastoista. Minimimerkintä on 50 euroa, ja Ålandsbankenin rahasto-osuuksien säilytys on sinulle maksutonta. Internetkonttorissa voit seurata rahasto-osuuksiesi kehitystä. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinut alkuun.

Valuutanvaihto

Kun matkustat ulkomaille ja tarvitset ulkomaan valuuttaa, voit vaihtaa sitä edullisempaan hintaan Forexin palvelupisteissä Manner-Suomessa näyttämällä Ålandsbankenin maksukorttia. Ahvenanmaalla voit vaihtaa valuuttaa ilmaiseksi jossakin konttoreissamme.

Palvelupaketin edut ovat voimassa 30-vuotiaaksi asti, jos muuta ei ilmoiteta. Tämän jälkeen palveluista veloitetaan pankin voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut.