Siirry pääsisältöön

Sijoita ja säästä

Pohjoismaista varainhoitoa maailmanlaajuisesti – huolehdimme tulevaisuudestasi. Ålandsbanken tarjoaa laajan sijoitusvalikoiman.
Berg hav ostersjon alger klippor

Ålandsbanken on aktiivinen varainhoitaja, joka tarjoaa huolellisesti valikoituja ja kattavia ratkaisuja osakesäästämiseen, korkosidonnaiseen arvopaperisijoittamiseen sekä kiinteistösäästämiseen. Pyrimme varainhoidossa johdonmukaisuuteen ja selkeyteen, ja haluamme varmistaa, että sinulla asiakkaanamme on aina ajantasaista tietoa markkinanäkemyksestämme ja strategioistamme, ja että voit halutessasi osallistua aktiivisesti varallisuutesi hoitamiseen.

Aktiivinen varainhoito tarkoittaa, että emme pyri sijoituksia tehdessämme heijastamaan tiettyä indeksiä. Meille aktiivinen varainhoito merkitsee sen sijaan jatkuvaa mahdollisuuksien kartoittamista, jotta voimme saada varoillesi vertailuindeksiä paremman tuoton. Tehtävämme on nostaa säästöjesi arvoa noususuhdanteisilla pääomamarkkinoilla ja säilyttää varallisuutesi arvo markkinoiden laskusuhdanteiden aikana.

Kotimarkkinamme Pohjoismaat ovat sijoitustoimintamme keskiössä ja muodostavat sekä rahastojemme maantieteellisen perustan että salkkujemme kivijalan. Varallisuuslajeista olemme erikoistuneet osakkeisiin, korkoinstrumentteihin ja kiinteistöihin, joista kaikista meillä on kattava kokemus. Sijoitamme myös Pohjoismaiden ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin ja muihin varallisuuslajeihin tarkkaan valittujen ulkopuolisten rahastojen avulla. Lisäksi voimme räätälöidä sinulle erikseen sijoitustuotteita, joissa tuotto ja riski ovat toivomassasi tasapainossa. Kestävyys on yksi varainhoitomme peruspilareista, ja uskomme sen olevan avainasemassa myös pitkäaikaisten tuottojen turvaamisessa.

Rahastomme Vastuullinen sijoittaminen Turvallisempi arvopaperikauppa Rahastot Osakkeet Osakesäästötili Mallisalkut Indeksiobligaatiot