Siirry pääsisältöön

Ålandsbanken on aktiivinen varainhoitaja, joka tarjoaa huolellisesti valikoituja ja kattavia ratkaisuja osakesäästämiseen, korkosidonnaiseen arvopaperisijoittamiseen sekä kiinteistösäästämiseen.

Ålandsbanken Varainhoito

Osakerahastot

Pohjoismaiset Pienyhtiöt

185.94 EUR

1 kk

8.97%

Riskiluokka

5
Lue lisää

Osakerahastot

Pohjoismaat Osake

180.57 EUR

1 kk

5.93%

Riskiluokka

4
Lue lisää

Osakerahastot

Eurooppa Osake

51.4 EUR

1 kk

4.94%

Riskiluokka

4
Lue lisää
Ålandsbanken Markkinanäkemys

On tärkeää, että sinä asiakkaanamme tunnet olosi turvalliseksi ja luotat salkunhoitajiimme. Haluamme, että näkemyksemme tulevat selkeästi esille. Siksi julkaisemme kerran kuukaudessa Markkinanäkemyksen. Julkaisussa voit tutustua Ålandsbankenin ajankohtaisiin markkina-analyyseihin osakkeista ja koroista sekä nähdä, miten näkemys vaikuttaa rahastoihimme ja asiakkaidemme salkkuihin.

Lue Markkinanäkemyksemme

Mallisalkut

Täyden valtakirjan varainhoito Ålandsbankenissa

Ålandsbankenin palvelutarjontaan kuuluu täyden valtakirjan varainhoito, jolloin huolehdimme varainhoidosta puolestasi. Mallisalkkuihimme sisältyy osake- ja korkosijoituksien lisäksi vaihtoehtoisia sijoituksia.

Lue lisää

Osakesäästötili

Haluatko vaihtoehdon pitkäaikaiseen säästämiseen? Oletko kiinnostunut osakkeista?

Siinä tapauksessa olet tervetullut avaamaan osakesäästötilin Ålandsbankenissa. Voit myös antaa meidän huolehtia varainhoidostasi liittämällä täyden valtakirjan varainhoitopalvelun osakesäästötiliisi.

Lue lisää

Säästölaskuri

Kokeile säästölaskuriamme nähdäksesi, miten säästösi voisivat kasvaa.

Paljonko sinulla on säästöjä tänään? Mikä on säästötavoitteesi ja paljonko haluat säästää kuukausittain? Millaisen tuoton odotat saavasi?

Lue lisää