Siirry pääsisältöön

Premium-edut

Premium Banking -asiakkaanamme saat ensiluokkaista apua arkeen ja juhlaan Concierge Service -palvelun avulla. Ota yhteyttä niin saat apua lomamatkan suunnitteluun, syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen tai konserttilippujen hankkimiseen – ja saat itse aikaa muuhun. Lisäksi tarjoamme lisäturvaa sekä kotona, matkoilla että verkossa Premium-etujesi avulla.
Forsakringar

Concierge Service -palvelu

Haluatko varata pöydän suosittuun ravintolaan tai hankkia teatterilippuja nopeasti ja kätevästi? Concierge Servicen kautta saat apua aina lippujen varaamisesta lomamatkan suunnitteluun – olemme palveluksessasi, jotta sinulle jää aikaa muuhun.

Concierge Service -palvelun aukioloajat

Aukioloajat puhelimitse tehtäviin varauksiin: arkipäivisin klo 10.00 - 18.00 palvelu suomeksi, klo 18.00 - 22.00 palvelu skandinaavisella kielellä/englanniksi. Lauantaisin klo 10.00 - 18.00 palvelu skandinaavisella kielellä/englanniksi. Puh: +358 (0)201 443 250, valitse vaihtoehto 3.

Palvelu on maksuton, mutta maksut ja kulut lipuista ja muista toimituksista veloitetaan Premium-kortiltasi. Soita tai lähetä viesti Concierge Service -palveluun. Concierge Service vastaa sinulle puhelimitse tai sähköpostitse, miten itse haluat.

Identiteettivarkauden tuki – neuvoja ja apua henkilöllisyysvarkauden varalta

Ålandsbanken Premium-asiakkaana sinulle tarjotaan apua identiteettivarkauden ennaltaehkäisemiseen ja havaitsemiseen.

Identiteettivarkauden tuki auttaa, jos passisi, henkilökorttisi tai muu henkilötodistus katoaa tai jos epäilet, että joku yrittää käyttää identiteettiäsi laittomasti. Jos epäilet, että identiteettisi on varastettu, ota yhteyttä puhelimitse Identiteettivarkauden tukeen, niin saat apua käytännön toimissa.

Jos olet joutunut identiteettivarkauden kohteeksi, autamme sinua rajoittamaan varkauden seurauksia ja ehkäisemään taloudellisia menetyksiä muun muassa:

 • kiistämällä oikeudettomat maksuvaatimukset

 • asettamalla vapaaehtoisen luottokiellon luottotietoyrityksissä

 • vaatimalla poistamaan oikeudettomat merkinnät luottotietokannoista.

Web Cleanup – apua ei-toivotun sisällön poistamiseen internetistä

Web Cleanup -palvelun kautta saat apua poistamaan ei-toivottua ja loukkaavaa sisältöä verkosta, koskien sekä sinua että lapsiasi. Kyseessä voi esimerkiksi olla, että yksityisiä kuviasi löytyy verkkosivuilta, joilla et halua niiden olevan, että sähköpostitilisi on kaapattu ja sitä käytetään roskapostin lähettämiseen tai että lastasi kiusataan verkkofoorumissa. Palvelun kautta saat:

 • apua ei-toivottujen tai loukkaavien kommenttien, kuvien ja videoiden poistamiseen

 • apua väärennettyjen käyttäjäprofiilien poistamiseen, esimerkiksi Facebookissa tai Twitterissä

 • apua kaapattujen sähköpostitilien tai käyttäjäprofiilien palauttamiseen

 • ennaltaehkäisevää neuvontaa turvallisesta verkon käytöstä koskien sekä sinua että lapsiasi.

Voit joko saada apua ja neuvoja ei-toivotun sisällön poistamiseen itse, tai antaa Web Cleanupin hoitaa tehtävä puolestasi. Sinut pidetään ajan tasalla koko prosessin ajan, ja saat myös ohjeita, miten välttää samoja ongelmia tulevaisuudessa. Web Cleanupin työntekijöillä on pitkä kokemus henkilökohtaisista turvallisuuskysymyksistä verkossa.

StopService -palvelulla lisäät turvallisuuttasi

Rekisteröi maksu- ja luottokorttisi, puhelinnumerosi ja jopa passin numerosi StopService -palveluun lisätäksesi turvallisuuttasi. Saat apua vuorokauden ympäri. Rekisteröit tietosi StopService -palveluun helposti Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta.

 • Voit sulkea kaikki StopService -palveluun rekisteröimäsi maksukortit ja muut kortit sekä matkapuhelimen.

 • Jos menetät lompakkosi ja matkalippusi ulkomaanmatkalla, toimitamme sinulle hätäkäteistä ja hätämatkaliput niin pian kuin mahdollista.

 • Premium-avainpalvelu ja numeroidut matkatavaramerkit auttavat löytämään kadonneet matkalaukut ja avaimet.

Muut edut

 • Vuokra-autoja ja hotellivierailuja edullisiin hintoihin. Löydät ajankohtaiset tarjoukset Internetkonttorista ja Mobiilipankista.

 • Asiakaslehtemme Ålandsbanking.