Siirry pääsisältöön

Premium-korttivakuutukset

Premium Banking -korttiisi kuuluu kattava korttivakuutuspaketti, jolla saat apua sekä kotona että matkoilla.
Employer branding alandsbanken kontor alandsbanking

Matkavakuutus

Matkavakuutus on voimassa koti- ja ulkomaanmatkoilla kaikkialla maailmassa. Matkavakuutus korvaa sekä sairastumisista että onnettomuuksista aiheutuvat kulut. Sinun ei edes tarvitse maksaa matkaa kortilla, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutettuja ovat sinun lisäksesi myös mukana matkustava avo- tai aviopuoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset, lapsenlapset, lapsipuolet, otto- ja kasvattilapset. Vakuutus on voimassa, kunnes täytät 80 vuotta.

Lue lisää matkavakuutusehdoista

Ostoturvavakuutus

Ostoturvavakuutus korvaa kortilla Pohjoismaissa maksetun esineen rikkoutumisen tai vahingoittumisen. Vakuutus kattaa esimerkiksi kodinkoneet, kulutuselektroniikan, huonekalut sekä matkapuhelimet.

Lue lisää ostoturvavakuutuksesta

Hintaturvavakuutus

Hintaturvavakuutus korvaa kortinhaltijalle hänen kortilla maksamansa esineen hinnan ja Suomessa myynnissä olevan saman esineen hinnan erotuksen. Alemman hinnan on oltava yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa 30 vuorokauden sisällä tuotteen ostohetkestä lähtien.

Lue lisää hintaturvavakuutuksesta

Henkilöllisyysvarkausvakuutus

Henkilöllisyysvarkausvakuutus korvaa mm. oikeudenkäyntikuluja, maksuja ja saamatta jäänyttä palkkaa, jotka johtuvat vakuutetun nimen ja henkilötunnuksen luvattomasta käytöstä luotto- tai pankkitilien avaamiseksi.

Lue lisää henkilöllisyysvarkausvakuutuksesta

Hole-in-one-vakuutus

Hole-in-One-vakuutus, joka antaa sinulle ja pelitovereillesi mahdollisuuden juhlia saavutustasi samppanjan kera 500 euron edestä. Pelimaksua ei tarvitse maksaa Mastercard Premium Gold -kortilla. Vakuutus on voimassa myös kotikentällä.

Täältä löydät täydelliset vakuutusehdot sekä vahinkoilmoituslomakkeet

Korttivakuutukset myöntää Zurich Insurance plc, Finland Branch, Eteläesplanadi 22A, 00130 Helsinki. Huomioi, että korttivakuutusten voimassaolo päättyy, jos korttisopimuksesi päättyy.