Sijoittajakalenteri

 Osavuosikatsaukset 2019

·        Osavuosikatsaus tammikuu-maaliskuu, torstaina 25.4.2019  

·        Osavuosikatsaus tammikuu-kesäkuu, torstaina 18.7.2019  

·        Osavuosikatsaus tammikuu-syyskuu, keskiviikkona 23.10.2019


Varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikona 3.4.2019.

Osakkeenomistajalla on mahdollisuus saada haluamansa asia Ålandsbankenin varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi. Osakkeenomistajan tuli toimittaa sitä koskeva kirjallinen vaatimus pankin hallitukselle viimeistään perjantaina 1. helmikuuta 2019 klo 16.00 osoitteeseen:

Ålandsbanken Abp
Sihteeristö
PB 3
AX-22101 Mariehamn

Tilinpäätöstiedote, vuosikertomus, osavuosikatsaukset ja puolivuosikatsaus julkistetaan ruotsiksi ja englanniksi. Tilinpäätöstiedote, osavuosikatsaukset ja puolivuosikatsaus julkistetaan lisäksi epävirallisena käännöksenä suomeksi.

Hiljainen jakso

Ålandsbanken Abp noudattaa vähintään 14 päivän pituista hiljaista jaksoa ennen osavuosikatsauksen tai tilipäätöstiedotteen julkistamista.

Suljettu ikkuna

Ålandsbanken-konserni soveltaa kaupankäyntirajoitusta, joka tarkoittaa, että konsernin johtotehtävissä toimivat henkilöt ja kaikki konsernin palveluksessa olevat henkilöt eivät saa käydä kauppaa Ålandsbankenin liikkeeseen laskemilla rahoitusvälineillä 30 päivän pituisen ajanjakson aikana ennen pankin taloudellisten tiedotteiden julkistamista (suljettu ikkuna). Kaupankäyntirajoituksen piiriin kuuluvat myös vajaavaltaiset, jotka ovat konsernin johtotehtävissä toimivan henkilön tai palveluksessa olevan henkilön edunvalvonnassa sekä yhteisöt ja säätiöt, jotka ovat johtotehtävissä toimivan tai konsernin palveluksessa olevan määräysvallassa.