Siirry pääsisältöön

Korttimme

Kortilla maksaminen on helpoin maksutapa. Ålandsbankenin pankki- (debit) ja luottokorteista (credit) löydät aina juuri itsellesi sopivan kortin.
Nya kort hav berg ny4

Kaikki korttimme ovat nykyisin Itämerikortteja. Itämerikortti on ainutlaatuinen yhdistelmä maksamisen helppoutta ja tärkeän asian puolesta toimimista. Kortit ovat valmistettu maissipohjaisesta ympäristöystävällisestä materiaalista, ja ne ovat yhtä kestäviä kuin muovikortit, mutta huomattavasti ympäristöystävällisempiä.

Itämerikortit ovat liitetty Åland Indexiin, laskentajärjestelmään, joka auttaa sinua seuraamaan korttiostojesi vaikutusta ympäristöön hiilidioksidipäästöjen määrällä mitattuna. Seuraat helposti omaa ympäristövaikutustasi sekä Internetkonttorissa että Mobiilipankissa, ja annamme sinulle myös vinkkejä, mitä voit itse tehdä vähentääksesi hiilidioksidipäästöjäsi. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Vertaile korttejamme

Lue lisää Itämerikortista ja Åland Indexistä Hinnasto, maksukortit Ålandsbanken World Elite Ålandsbanken Private Banking Gold Ålandsbanken Premium Gold Ålandsbanken Yritysdebit Ålandsbanken Credit/Debit Ålandsbanken Credit Ålandsbanken Debit Ålandsbanken Debit Online Aktivoi korttisi