Siirry pääsisältöön

Korttimme

Kortilla maksaminen on helpoin maksutapa. Ålandsbankenin pankki- (debit) ja luottokorteista (credit) löydät aina juuri itsellesi sopivan kortin.
Nya kort hav berg ny4

Kaikki korttimme ovat nykyisin Itämerikortteja. Itämerikortti on ainutlaatuinen yhdistelmä maksamisen helppoutta ja tärkeän asian puolesta toimimista. Kortit ovat valmistettu maissipohjaisesta ympäristöystävällisestä materiaalista, ja ne ovat yhtä kestäviä kuin muovikortit, mutta huomattavasti ympäristöystävällisempiä.

Itämerikortit ovat liitetty Åland Indexiin, laskentajärjestelmään, joka auttaa sinua seuraamaan korttiostojesi vaikutusta ympäristöön hiilidioksidipäästöjen määrällä mitattuna. Seuraat helposti omaa ympäristövaikutustasi sekä Internetkonttorissa että Mobiilipankissa, ja annamme sinulle myös vinkkejä, mitä voit itse tehdä vähentääksesi hiilidioksidipäästöjäsi. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Vertaile korttejamme

Tiesitkö tämän Itämerikortistasi?

  • Itämerikortti on maailman ensimmäinen maksukortti, joka laskee korttiostostesi hiilijalanjäljen Åland Indexin avulla. Seuraa ympäristövaikutustasi Mobiilipankissa ja opi kuluttamaan tietoisesti.

  • Kortin pääraaka-aineena käytetään kestävästi kasvatettua peltomaissia (85 %). Raaka-aine on siis uusiutuvaa ja ei-öljypohjaista.

  • Jäännöstuote hyödynnetään käyttämällä proteiini eläinten rehuksi ja tärkkelys teolliseen käyttöön.

  • Tavallisiin muovikortteihin verrattuna Itämerikorttimme ovat ympäristöystävällisempiä – tarkasti ottaen näin paljon parempia: Uusiutumattomien materiaalien käyttö: 82 % parempi (7,5 g > 1,38 g/kortti). Kokonaisenergiankulutus: 26 % parempi (1390 kJ > 1028 kJ/kortti). CO2e-jalanjälki: 66 % parempi (67,0 g > 22,9 g/kortti)

Lue lisää Hinnasto, maksukortit

Lue lisää Aktivoi korttisi

Lue lisää Itämerikortista ja Åland Indexistä

Lue lisää Ålandsbanken World Elite

Lue lisää Ålandsbanken Private Banking Gold

Lue lisää Ålandsbanken Premium Gold

Lue lisää Ålandsbanken Business Debit

Lue lisää Ålandsbanken Credit/Debit

Lue lisää Ålandsbanken Credit

Lue lisää Ålandsbanken Debit

Lue lisää Ålandsbanken Debit Online