Itämerikortti

– maksukortti puhtaamman Itämeren puolesta


Jo sadan vuoden ajan olemme harjoittaneet pankkitoimintaamme sopusoinnussa saariston yrittäjien kanssa. Olemme nähneet sukupolvien leikkivän, työskentelevän ja elävän meitä ympäröivän meren äärellä. Väestönkasvun, päästöjen ja rehevöitymisen myötä Itämeri on tänään yksi maailman uhatuimmista meristä.

Tämän vuoksi olemme kehittäneet Itämerikortin. Se on luonnollinen jatko ympäristötyöllemme, joka kahdenkymmenen vuoden ajan on rahoittanut ympäristön hyväksi tehtäviä hankkeita lähes 2 300 000 eurolla.

Itämerikortti on maailman ensimmäinen ympäristöystävällisestä materiaalista valmistettu kortti, johon on yhdistetty ympäristövaikutuksista kertova Åland Index. Åland Indexin avulla autamme sinua arvioimaan jokaisen ostoksen hiilijalanjäljen ja sen perusteella voit halutessasi parantaa ympäristön tilaa tukemalla ympäristönsuojelua tai kiinnittämällä huomiota elämäntyyliisi.

Itämerikortilla on kaikki toiminnot, joihin olet tottunut, mutta se ei kuitenkaan ole vain tavallinen kortti. Itämerikortti ottaa kantaa ja me toivomme, että myös sinä haluat puhua puhtaamman luonnon ja terveemmän meren puolesta.

Kiinnostuitko Itämerikortista?

Jätäthän yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Asiakaspalveluumme ma–pe klo 8.30–18.00 puh. 0204 292 920*.

Oletko jo Ålandsbankenin asiakas?

Esittelemme uudet ympäristöystävälliset Itämerikorttimme asiakkaillemme vaiheittain.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä pankkikonttoriisi tai lähettämällä viestin Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta.

Ålandsbanken - Aab Ostersjokortet

Haluan mielelläni lisää tietoa Itämerikortista

Ålandsbankenin Tietosuojaseloste*

Näin toimivat Itämerikortti ja Åland Index

  1. Itämerikortti yhdistetään Åland Indexiin

  2. Åland Index arvioi ympäristökuormituksen jokaista korttiostoa kohden ostopaikan toimialan perusteella

  3. Internetkonttorissa ja Mobiilipankissa näet kuukausittain arvion henkilökohtaisesta hiilijalanjäljestäsi

  4. Hiilijalanjälkesi perusteella voit antaa luonnolle takaisin muuttamalla käyttäytymistäsi tai rahoittamalla paikallisia tai kansainvälisiä ympäristöaloitteita.

Voit jo nyt kokeilla laskuriamme nähdäksesi, kuinka ostoksesi vaikuttavat ympäristöön.

Kokeile laskuria täällä

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua