Siirry pääsisältöön

Ålandsbanken Private Banking Gold

Private Banking -korttisi sisältää sekä kattavia vakuutuksia että monipuolisia Elämys- ja Turvapalveluita. Haluamme helpottaa arkeasi ja rikastuttaa elämääsi, missä ikinä oletkaan.
aab-health

Private Banking -korttisi on Itämerikortti – joustava yhdistelmäkortti terveemmän meren puolesta.

Ålandsbanken Private Banking Gold ‑kortin kautta saat laajan vakuutusturvan:

  • Kattava matkavakuutus, joka on voimassa koti- ja ulkomaanmatkoilla kaikkialla maailmassa. Matkavakuutus korvaa sekä sairastumisista että onnettomuuksista aiheutuvat kulut. Sinun ei edes tarvitse maksaa matkaa kortilla, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutettuja ovat sinun lisäksesi myös mukana matkustava avo- tai aviopuoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset, lapsenlapset, lapsipuolet, otto- ja kasvattilapset.

  • Henkilöllisyysvarkausvakuutus korvaa, mm. oikeudenkäyntikuluja, maksuja ja saamatta jäänyttä palkkaa, jotka johtuvat vakuutetun nimen ja henkilötunnuksen luvattomasta käytöstä luotto- tai pankkitilien avaamiseksi.

  • Hintaturvavakuutus, joka korvaa kortinhaltijalle hänen kortilla maksamansa esineen hinnan ja Suomessa myynnissä olevan saman esineen hinnan erotuksen. Alemman hinnan on oltava yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa 30 vrk sisällä tuotteen ostohetkestä lähtien.

  • Ostoturvavakuutus, joka korvaa kortilla Pohjoismaissa maksetun esineen rikkoutumisen tai vahingoittumisen. Vakuutus kattaa esimerkiksi kodinkoneet, kulutuselektroniikan, huonekalut sekä matkapuhelimet.

  • Hole-in-One-vakuutus, joka antaa sinulle ja pelitovereillesi mahdollisuuden juhlia saavutustasi samppanjan kera 500 euron edestä. Pelimaksua ei tarvitse maksaa Private Banking -kortilla. Vakuutus on voimassa myös kotikentällä.

Lue lisää Korttivakuutukset

Korttivakuutukset myöntää Zurich Insurance plc, Finland branch.