Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tervetuloa Ålandsbankenin Asiakaspalveluun!

Vastaamme kysymyksiisi koskien Internetkonttoria/Mobiilipankki sekä yleisiin kysymyksiin palvelu- ja tuotetarjonnastamme. Jos asiasi koskee lainoja tai sijoituksia, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakasneuvojaasi Puhelinvaihteen kautta, josta puhelusi yhdistetään oikealle henkilölle tai viestisi välitetään eteenpäin.

Puhelinvaihteen puh.* +358 (0) 204 29 011
Avoinna ma–pe 09.00–16.30

Asiakaspalvelu puh.* +358 (0) 204 292 920
Avoinna ma–pe klo 08.30–18.00

Huomautukset ja reklamaatiot

Usein kysytyt kysymykset

1 Mitä teen, kun olen unohtanut salasanani?

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 0204 292 920*. Muista ottaa pankkitunnuksesi käyttöön, kun soitat, jotta voimme tunnistaa sinut. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään Ålandsbankenin konttoriin.

2 Miten toimin, kun käyttäjätunnukseni on suljettu?

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 0204 292 920*. Muista ottaa pankkitunnuksesi käyttöön, kun soitat, jotta voimme tunnistaa sinut. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään Ålandsbankenin konttoriin.

3 Miten muutan maksujen ylärajaa?

Kun haluat muuttaa maksujen vuorokausikohtaista ylärajaa, ota yhteyttä Asiakaspalveluun Internetkonttorin kautta napsauttamalla välilehteä Viestit ja valikkokohtaa Kirjoita viesti ollessasi sisäänkirjautuneena tai puhelimitse numeroon 0204 292 920*. Voit ottaa myös yhteyttä lähimpään Ålandsbankenin konttoriin.

4 Olen hukannut tunnuslukutaulukkoni. Miten tilaan uuden taulukon?

5 Miten räätälöin tilini ja esivalitun tilin maksuja varten?

Internetkonttorissa voit sivulla Pankkisi > Asetukset > Nimeä ja muokkaa tilejä vaihtaa tilisi nimeä. Jos haluat, että tietty tili näytetään aina ensimmäisenä ja sitä käytetään ensimmäisenä vaihtoehtona kun esimerkiksi maksat laskuja, tee kyseisen tilin kohdalla valinta Esivalittu tili.

6 Miten suljen tilin?

Jos haluat sulkea tilin, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Internetkonttorin kautta. Napsauta välilehteä Ota yhteyttä ja valitse Kirjoita viesti. Jos haluat lopettaa tilin, joka on liitetty digitaalisiin palveluihin, sinun täytyy ilmoittaa uusi maksujenvälitystili.

Jos haluat sulkea tilin, jolla sinulla on varoja, sinun täytyy ilmoittaa mihin varat ja mahdolliset korot siirretään. Ilmoita pankin nimi ja koko tilinumero.

Huomaa, että tiliin liitetty pankkikortti tulee leikata kahtia ja lähettää pankkiin. Voit myös päättää tilisi lähettämällä kirjeen ja mahdollisen korttisi osoitteeseen Ålandsbanken Abp, Asiakaspalvelu, PB 3, AX-22101 Mariehamn.

7 Mistä löydän vanhat tiliotteet Internetkonttorissa?

Sivulla Pankkisi > Tilit > Tiliotteet voit nähdä kuluneen 18 kuukauden tiliotteet tai enimmillään 100 viimeksi koostettua tiliotetta.

8 Miten avaan e-laskupalvelun ja liitän yrityksiä palveluun?

Sivulla Maksut > E-laskut voit solmia sopimuksen e-laskupalvelusta, tehdä muutoksia sopimukseen ja lopettaa sopimuksen.

Hae yritys, johon haluat liittää e-laskun, antamalla vähintään kolme perättäistä kirjainta yrityksen nimestä, tilinumero, paikkakunta tai Y-tunnus ja napsauta Hae. Saat esiin listan, jossa näet kaikki antamillasi hakuehdoilla löytyneet yritykset.

9 Miten muokkaan tai poistan erääntyvän maksun tai e-laskun?

Sivulla Maksut > Erääntyvät maksut voit nähdä ja/tai poistaa erääntyviä maksuja. Napsauttamalla tiettyä maksua luettelossa, saat näkyviin maksun erittelyn. Voit kopioda, muuttaa tai poistaa maksuja, jotka olet itse rekisteröinyt.

10 Miten rekisteröin tai muokkaan toistuvaa maksua Internetkonttorissa?

Sivulla Maksut > Euromaksu lisäät maksun normaalisti ja Toistuu-listalta valitset maksujakson annettujen vaihtoehtojen joukosta.

11 Miten toimin, kun nimeni on muuttunut?

Jos nimesi on muuttunut, pyydämme sinua lähettämään meille allekirjoittamasi ilmoituksen nimenmuutoksesta sekä kopion virkatodistuksesta. Lähetä ilmoitus ja virkatodistuskopio postitse osoitteeseen Ålandsbanken Abp, Asiakaspalvelu, PB 3, AX-22101 Mariehamn.

12 Ålandsbankenin E-lasku

E-lasku

Y-tunnus: 0145019-3
Operaattori: 003723327487 (Apix Messaging Oy)
E-laskuosoite/OVT-tunnus: 003701450193
Verorajanumero: 0482-0

Jos sopimusta Apix Messaging Oy:n kanssa ei ole:

Välittäjä: DABAFIHH

E-laskuosoite/OVT-tunnus: 003723327487

Jos e-laskun lähettäminen ei ole mahdollista, voitte lähettää laskun PDF-muodossa osoitteeseen invoice@alandsbanken.fi

Lähetä viesti

Konttorimme

Suomi

Ålandsbanken Helsinki

Helsinki – Private Banking

Ålandsbanken Vaasa

Ålandsbanken Turku

Ålandsbanken Parainen

Ålandsbanken Tampere

Ålandsbanken Oulu

Ahvenanmaa

Huvudkontoret, Maarianhamina

Citykontoret, Maarianhamina

Godby, Finström

Kumlinge – yhteistyössä Åland postin kanssa

Kökar – yhteistyössä Åland postin kanssa

Ruotsi

Ålandsbanken Göteborg

Ålandsbanken Tukholma

Ålandsbanken Malmö