Siirry pääsisältöön

Helpompi arki yrityksille

Visiomme yrityspalveluissamme on selkeä: sinä yrittäjänä voit hoitaa yrityksesi laskutukset ja pankkiasiat helposti ja vaivatta.

Business Line -tiedonsiirtopalvelu

Business Line -tiedonsiirtopalvelusta saat ajan tasalla olevaa tietoa tiliesi saldoista ja tapahtumista sekä muista tärkeistä asioista. Palvelun avulla lähetät muun muassa yrityksen maksut sekä kotimaahan että ulkomaille, noudat tiliotteet, saapuvat tilisiirtomaksut ja valuuttakurssit.

Ottaaksesi käyttöön palvelun, tarvitset pankkiyhteysohjelman, joka tukee viestintää WebServicen kautta, sekä Business Line -sopimuksen.

Maksukortit

Tarjoamme yrityksellesi Ålandsbanken Yritysdebitkortin Mastercardilta.

Lue lisää maksukorteistamme.

Pankkitakaus

Ålandsbanken myöntää toimeksiannosta pankkitakauksia eri tarkoituksiin, käytettäväksi vakuutena esimerkiksi

  • sopimusvelvoitteiden täyttämisestä (osto-, vuokra-, toimitus-, urakkasopimus tai muunlaiset sopimukset).

  • tavaratoimitusten maksamisesta.

  • tullien, verojen ja muiden maksujen suorittamisesta.

  • lainan takaisinmaksusta.

Pankki veloittaa vuosittaisen takausprovision, takauksen perustamismaksun sekä muut takauksesta aiheutuvat kulut.

Sekkitili

Sekkitili sopii yrityksille, yhdistyksille, maanviljelijöille ja muille kirjanpitovelvollisille. Tili voidaan liittää pankin sähköiseen maksupalveluun, kuten Business Line ‑tiedonsiirtopalveluun. Yrityksesi shekkitiliin voi liittää myös tililuoton.

E-maksu

E-maksu on sähköinen maksutapa, jossa asiakkaat ostavat ja maksavat ostoksensa suoraan verkossa omien pankkitunnustensa avulla. Myyjä tunnistaa asiakkaan viitteen avulla ja voi myös tehdä pyynnön varmistaakseen, että maksu on suoritettu.

E-tunniste

E-tunnistepalvelu auttaa palveluntarjoajaa tunnistamaan henkilö- ja yritysasiakkaansa luotettavalla tavalla. Ålandsbankenin e-tunnistepalvelu täyttää sähköisia palveluita koskevat tiukemmat vaatimukset. Voit tunnistaa asiakkaasi tunnistamisvälineidemme avulla, mutta tarvitset silloin sopimuksen vahvan sähköisen tunnistusvälityksen palveluntarjoajan kanssa. Ota tätä varten yhteyttä tunnistusvälityksen palveluntarjoajaan, joka tarjoaa OpenID Connect -rajapinnan, esimerkiksi:

  • Telia Sonera Oyj

  • Nets Branch Norway