Siirry pääsisältöön

Helpompi arki yrityksille

Visiomme yrityspalveluissamme on selkeä: sinä voit yrittäjänä hoitaa yrityksesi laskutukset ja pankkiasiat helposti ja vaivatta.

Business Line -tiedonsiirtopalvelu

Business Line -tiedonsiirtopalvelusta saat ajan tasalla olevaa tietoa tiliesi saldoista ja tapahtumista sekä muista tärkeistä asioista. Palvelun avulla lähetät muun muassa yrityksen maksut sekä kotimaahan että ulkomaille, noudat tiliotteet, saapuvat tilisiirtomaksut ja valuuttakurssit.

Card Line

Korttitapahtumien välitys Ålandsbankenin kautta on päättynyt.

Korttitapahtumien lähettäminen
Sovi korttitapahtumien lähettämisestä maksupäätetoimittajasi kanssa.

Maksupäätetoimittajan keskitettyjen palvelujen kautta korttitapahtumat välitetään maksupäätteestä suoraan Nets Oy:lle ja muille korttimaksujen tilityspalvelua tarjoaville yhtiöille, kuten American Expressille ja Diners Clubille.

Maksupäätteet
Ottamalla yhteyttä konttoriisi saat apua sopimusten solmimisessa.

Maksukortit

Tarjoamme yrityksellesi Ålandsbanken Yritysdebitkortin Mastercardilta.

Lue lisää maksukorteistamme.

Pankkitakaus

Ålandsbanken myöntää toimeksiannosta pankkitakauksia eri tarkoituksiin, käytettäväksi vakuutena esimerkiksi

  • sopimusvelvoitteiden täyttämisestä (osto-, vuokra-, toimitus-, urakkasopimus tai muunlaiset sopimukset).

  • tavaratoimitusten maksamisesta.

  • tullien, verojen ja muiden maksujen suorittamisesta.

  • lainan takaisinmaksusta.

Pankki veloittaa vuosittaisen takausprovision, takauksen perustamismaksun sekä muut takauksesta aiheutuvat kulut.

Sekkitili

Sekkitili sopii yrityksille, yhdistyksille, maanviljelijöille ja muille kirjanpitovelvollisille. Tili voidaan liittää pankin sähköiseen maksupalveluun, kuten Business Line ‑tiedonsiirtopalveluun. Yrityksesi shekkitiliin voi liittää myös tililuoton.

E-maksu

E-maksu on sähköinen maksutapa, jossa verkkoasiakkaasi ostavat ja maksavat ostoksensa suoraan verkossa omien pankkitunnustensa avulla. Maksu veloitetaan heti ostajan tililtä ja hyvitetään yrityksen tilille.

E-tunniste

E-tunnistepalvelu auttaa palveluntarjoajaa tunnistamaan henkilö- ja yritysasiakkaansa luotettavalla tavalla. Ålandsbanken hoitaa asiakkaan tunnistamisen asiakkaan sähköisen tunnistautumisen avulla. Palvelua voidaan käyttää myös sähköisissä allekirjoituksissa. Huomioi, että palvelu päättyy 30.9.2019.

Muutos koskien e-tunnistepalvelua

Alkaen 1. lokakuuta 2019 Ålandsbanken siirtyy käyttämään uutta ratkaisua tunnistepalvelussa, joka täyttää sähköisiä palveluita koskevat tiukemmat vaatimukset. Tämä tarkoittaa, että e-tunnistepalvelumme päättyy 30.9.2019. Voit myös jatkossa tunnistaa asiakkaasi tunnistamisvälineidemme avulla, mutta 1.10.2019 alkaen tarvitset sopimuksen vahvan sähköisen tunnistusvälityksen palveluntarjoajan kanssa. Ota tätä varten yhteyttä tunnistusvälityksen palveluntarjoajaan, joka tarjoaa TUPAS-rajapinnan korvaavan OpenID Connect -rajapinnan, esimerkiksi:

  • Telia Sonera Oyj

  • Nets Branch Norway