Siirry pääsisältöön

E-lasku

E-lasku on tavallinen lasku sähköisessä muodossa, jonka avulla voit kätevästi maksaa laskut Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta, missä ikinä oletkaan.

Kätevä ja ympäristöystävällinen e-lasku

E-lasku on kätevä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto laskujen maksamiseen. Laskut tiedot on täytetty valmiiksi, joten summa ja eräpäivä ovat aina oikein. Voit tarkastaa kaikki laskut Mobiilipankissa tai Internetkonttorissa, ennen kuin hyväksyt ne. Voit myös helposti muuttaa eräpäivää, summaa ja maksutiliä. Vaihtoehtoisesti tiliäsi voidaan eräpäivänä laskuttaa automaattisesti valitsemaasi summaan saakka.

Pysyt ajan tasalla saapuvista e-laskuista aktivoimalla ilmoitukset e-laskua varten Mobiilipankissa, ja valitset itse kuinka paljon tietoa ilmoitus sisältää. Internetkonttorissa voit valita, jos haluat saada tiedon e-laskun saapumisesta sähköpostitse. Lisäksi säilytämme laskusi turvallisesti Internetkonttorissa kahden vuoden ajan.

Näin otat e-laskun käyttöösi

Jotta saat e-laskupalvelun käyttöösi, sinun on solmittava sopimus Ålandsbankenin digitaalisista palveluista sekä digitaalisiin palveluihin liitetty tili. E-laskupalvelun aktivoit käyttöösi itse joko Mobiilipankin tai Internetkonttorin kautta.

Voit itse valita, mitkä yritykset saavat lähettää sinulle e-laskuja.