Siirry pääsisältöön

E-lasku

E-laskun avulla eroon paperikasoista. Oletko kyllästynyt paperilaskuihin? Ota käyttöön e-lasku, ja laskusi saapuvat suoraan Internetkonttoriisi. E-lasku on tavallinen lasku sähköisessä muodossa. E-laskun avulla voit kätevästi maksaa laskut Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta, missä ikinä oletkaan.

Turvallista, kätevää ja ympäristöystävällistä

E-lasku on kätevä ja ekologinen vaihtoehto. Tiedot on täytetty valmiiksi, joten summa ja eräpäivä ovat aina oikein. Voit tarkastaa kaikki laskut Internetkonttorissa, ennen kuin hyväksyt ne. Voit myös helposti muuttaa eräpäivää, summaa ja maksutiliä. Vaihtoehtoisesti tiliäsi voidaan eräpäivänä laskuttaa automaattisesti valitsemaasi summaan saakka.

Voit myös pyytää tiedon e-laskun saapumisesta Internetkonttoriin sähköpostitse. Lisäksi säilytämme laskusi turvallisesti Internetkonttorissa kahden vuoden ajan.

Yhä useammat yritykset ovat ottaneet käyttöön lisämaksun paperilaskuista. E-laskun avulla vältyt laskutuslisiltä, etkä myöskään maksa lisämaksuja niiden vastaanottamisesta.

Näin otat e-laskun käyttöösi

Jotta saat e-laskupalvelun käyttöösi, sinun on solmittava sopimus Digitaalisista palveluista ja sinulla on oltava Internetkonttoriin liitetty tili, jolta voi tehdä maksuja. E-laskupalvelun aktivoit käyttöösi Internetkonttorin kautta, jonka jälkeen e-laskut ovat välittömästi toiminnassa.

Voit itse valita, mitkä yritykset saavat lähettää sinulle e-laskuja ja voit tarkistaa jokaisen e-laskun ennen kuin hyväksyt sen.