Siirry pääsisältöön

Tutustu työntekijöihimme

Employer branding alandsbanken man kvinna kontor mobiltelefon

Laajan palveluvalikoimamme ja kumppanuusyhteistyömme ansiosta meillä tarjolla paljon erilaisia työtehtäviä asiakaskontakteista projekteihin, prosesseihin ja sääntelynvalvontaan.

Tutustu alla muutamiin ålandsbankenilaisiin ja lue, miltä heidän työpäivänsä näyttävät.

Jutta, Senior Premium Banker

Ålandsbanken - Employer branding bulevarden

”Työskentelen sijoitusasiakkaiden parissa Helsingissä, Bulevardin konttorissa. Asiakkaitani ovat niin yksityishenkilöt, yritykset, yhdistykset kuin holding-yhtiötkin. Työni on vaihtelevaa ja pandemian aikana asiakaskontaktit ovat pääasiassa olleet Teamsin tai puhelimen välityksellä. Tällä hetkellä teen pääasiassa etätöitä, mikä on toiminut hyvin. Toki myös fyysisiä asiakastapaamisia on ja toivottavasti ne taas lisääntyvät pandemian helpottaessa..."

Lue lisää

Kalle, Senior Private Banker

Ålandsbanken - Kalle jarvela Katso video täältä

Elisabeth, Riskianalyytikko

Ålandsbanken - Elisabeth jarnfelt Katso video täältä

Emil, Premium Banker

Ålandsbanken - Personal emil lonnstrom

"Opiskeluaikoinani otin yhteyttä Tampereen konttoriin juuri oikeaan aikaan, siellä tarvittiin apua tuulivoimarahastomme lanseeraamiseen yhteydessä. Se osoittautui hyväksi jutuksi – minulle tarjottiin Premium Bankerin virkaa ja otin sen vastaan. Viihdyn erittäin hyvin Ålandsbankenilla, ensinnäkin hyvän yhteishengen ja mukavien, pätevien työkavereiden ansiosta, mutta pidän myös todella paljon siitä, että pankissa on mahdollista kehittyä ja edetä urallaan..."

Lue lisää

Cia, Riskianalyytikko

Ålandsbanken - Cia lindberg Katso video täältä