Me emme vain puhu henkilökohtaisesta palvelusta ja räätälöidyistä ratkaisuista – me tarjoamme niitä. Kuuntelemme ennen kuin puhumme, kysymme ennen kuin vastaamme ja etsimme juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Tutustu palveluihimme

Kuljemme omaa tietämme

– perinteisestä poikkeavaa näkemystä

Miltä tilanteesi näyttää tänään? Millaisia tarpeita, tavoitteita ja unelmia sinulla on? Nykyisen tilanteesi perusteellinen kartoitus luo edellytykset sille, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työmme perustuu ahkeruudelle, kokemukselle sekä kyvylle löytää uusia näkökulmia.

Kuljemme omaa tietämme – näin kiteytämme Ålandsbankenin ajattelutavan. Ajattelemalla pankkimaailman perinteistä poiketen luomme edellytykset kunnianhimoiselle toiminnalle, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa sinulle.

Tervetuloa Ålandsbanken Private Banking -asiakkaaksi.

Nina Laakkonen
Johtaja Ålandsbanken Private Banking Suomi

Autamme sinua kulkemaan omaa tietäsi Haluan Private Banking -asiakkaaksi

Ålandsbanken Private Banking

– Tervetuloa pankkiin, jollainen pankin kuuluukin olla.

Meitä eivät erota muista puheet vaan teot. Haluamme auttaa sinua ja perhettäsi kaikissa elämänvaiheissa. Voidaksemme palvella sinua Private Banking -asioissa kokoamme tiimiimme omaisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, lakiasioihin ja pankkipalveluihin erikoistuneet osaajat.

Kiinnostunut henkilökohtaisesta pankkipalvelusta? Tutustu tiimiimme

Varallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu

Varallisuudensuunnittelulla tarkoitamme taloutesi kokonaishallintaa. Kyse on siis lähes kaikesta, mikä vaikuttaa henkilökohtaiseen talouteesi: esimerkiksi sijoitus- ja rahoitusratkaisut, vero- ja perhejuridiikka sekä vakuutusvaihtoehdot.

Varainhoito

Tarpeet vaihtelevat henkilöstä ja elämänvaiheesta riippuen. Siksi sinulla asiakkaanamme on käytettävissäsi oma Private Banker sekä tilanteeseesi sovitettu strategia.

Arkeasi helpottavia palveluja

Ålandsbanken Private Banking tarjoaa turvaa sekä kotona että matkoilla.

Mastercard Private Banking Gold ‑kortin kautta saat laajan vakuutusturvan:

 • Kattava matkavakuutus, joka on voimassa koti- ja ulkomaanmatkoilla kaikkialla maailmassa. Matkavakuutus korvaa sekä sairastumisista että onnettomuuksista aiheutuvat kulut. Sinun ei edes tarvitse maksaa matkaa kortilla jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutettuja ovat sinun lisäksesi myös mukana matkustava avo- tai aviopuoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset, lapsenlapset, lapsipuolet, otto- ja kasvattilapset.

 • Henkilöllisyysvarkausvakuutus korvaa, mm. oikeudenkäyntikuluja, maksuja ja saamatta jäänyttä palkkaa, jotka johtuvat vakuutetun nimen ja henkilötunnuksen luvattomasta käytöstä luotto- tai pankkitilien avaamiseksi.

 • Hintaturvavakuutus, joka korvaa kortinhaltijalle hänen kortilla maksamansa esineen hinnan ja Suomessa myynnissä olevan saman esineen hinnan erotuksen. Alemman hinnan on oltava yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa 30 vrk sisällä tuotteen ostohetkestä lähtien.

 • Ostoturvavakuutus, joka korvaa kortilla Pohjoismaissa maksetun esineen rikkoutumisen tai vahingoittumisen. Vakuutus kattaa esimerkiksi kodinkoneet, kulutuselektroniikan, huonekalut sekä matkapuhelimet.

 • Hole-in-One-vakuutus, joka antaa sinulle ja pelitovereillesi mahdollisuuden juhlia saavutustasi samppanjan kera 500 euron edestä. Pelimaksua ei tarvitse maksaa Mastercard Premium Gold -kortilla. Vakuutus on voimassa myös kotikentällä.

Korttivakuutusehdot

Korttivakuutukset antaa AIG Europe Limited (Suomen sivuliike).

StopService-palvelulla lisäät turvallisuuttasi

Private Banking -asiakkaana saat käyttöösi StopService -palvelun. Rekisteröi maksu- ja luottokorttisi, puhelinnumerosi ja jopa passin numerosi StopService -palveluun lisätäksesi turvallisuuttasi.

 • Voit sulkea kaikki StopService -palveluun rekisteröimäsi maksukortit ja muut kortit sekä matkapuhelimen. Yksi soitto riittää. Rekisteröit korttisi StopService -palveluun helposti Internetkonttorin kautta.

 • Jos menetät lompakkosi matkalla, toimitamme sinulle hätäkäteistä niin pian kuin mahdollista.

 • Hätätilanteessa saat meiltä korvaavat matkaliput kotimatkaa varten.

 • Avainpalvelu pitää huolta siitä, että kadonneet avaimesi palautetaan takaisin.

 • Numeroitujen matkatavaramerkkien avulla saat matkalla kadonneet matkatavarasi takaisin.

Identiteettivarkauden tuki – neuvoja ja apua jos henkilöllisyytesi on varastettu

Ålandsbanken Private Banking -asiakkaana sinulle tarjotaan apua identiteettivarkauden ennaltaehkäisemiseen ja havaitsemiseen.

Identiteettivarkauden tuki auttaa, jos passisi, henkilökorttisi tai muu henkilötodistus katoaa tai jos epäilet, että joku yrittää käyttää identiteettiäsi laittomasti. Jos epäilet, että identiteettisi on varastettu, ota yhteyttä puhelimitse Identiteettivarkauden tukeen, niin saat apua käytännön toimissa.

Jos olet joutunut identiteettivarkauden kohteeksi, autamme sinua rajoittamaan varkauden seurauksia ja ehkäisemään taloudellisia menetyksiä muun muassa

 • kiistämällä oikeudettomat maksuvaatimukset

 • asettamalla vapaaehtoisen luottokiellon luottotietoyrityksissä

 • vaatimalla poistamaan oikeudettomat merkinnät luottotietokannoista.


Yhteistyössä cxLoyalty kanssa.

Web Cleanup – apua ei-toivotun sisällön poistamiseen internetistä

Ålandsbanken Private Banking -asiakkaana saat Web Cleanup -palvelun kautta apua poistamaan ei-toivottua ja loukkaavaa sisältöä verkosta, koskien sekä sinua että lapsiasi. Kyseessä voi esimerkiksi olla, että yksityisiä kuviasi löytyy verkkosivuilta joilla et halua niiden olevan, että sähköpostitilisi on kaapattu ja sitä käytetään roskapostin lähettämiseen tai että lastasi kiusataan verkkofoorumissa. Palvelun kautta saat:

 • apua ei-toivottujen tai loukkaavien kommenttien, kuvien ja videoiden poistamiseen

 • apua väärennettyjen käyttäjäprofiilien poistamiseen, esimerkiksi Facebookissa tai Twitterissä

 • apua kaapattujen sähköpostitilien tai käyttäjäprofiilien palauttamiseen

 • ennaltaehkäisevää neuvontaa turvallisesta verkon käytöstä koskien sekä sinua että lapsiasi.

Voit joko saada apua ja neuvoja ei-toivotun sisällön poistamiseen itse, tai antaa Web Cleanupin hoitaa tehtävä puolestasi. Sinut pidetään ajan tasalla koko prosessin ajan, ja saat myös ohjeita, miten välttää samoja ongelmia tulevaisuudessa. Web Cleanupin työntekijöillä on pitkä kokemus henkilökohtaisista turvallisuuskysymyksistä verkossa.


Yhteistyössä cxLoyalty kanssa.

Internetkonttorissa löydät korttivakuutusten täydelliset vakuutusehdot. Siellä voit myös rekisteröidä korttisi StopService -palveluun.

Ålandsbankenin Private Banking-asiakkaana saat käyttöösi entistäkin monipuolisemman palveluvalikoiman Internetkonttorissa.

Voit turvallisesti olla suorassa yhteydessä omaan Private Bankeriisi. Näet lähettämäsi viestit ja voit vastata Private Bankerin viesteihin.

Sijoitukset-otsakkeen alta voit lukea Ålandsbankenin varainhoitajien laatimia analyysejä ja raportteja. Palvelukokonaisuus sisältää mahdollisuuden käydä arvopaperikauppaa Helsingin ja Tukholman pörsseissä. Aktivoimalla Pienen pörssipaketin voit käydä osakekauppaa Internetkonttorissa.

Internetkonttorin Private Banking-sivujesi kautta löydät Etusi-otsakkeen alta ajankohtaisia tarjouksia ja tietoa tapahtumista, joihin voit osallistua. Voit ottaa yhteyttä suoraan Concierge Service -palveluun, varata loma-asunnon sekä paljon muuta. StopService-palvelussa rekisteröit kortti- ja henkilötietosi, jotta voit itse sulkea korttisi tarvittaessa.

Elämyspalveluiden avulla rikastutat arkea, lomaa tai työmatkoja.

Haluamme sinulle Private Banking ‑asiakkaanamme vain parasta matkoilla ollessasi ja myös silloin, kun haluat muulla tavalla rikastuttaa arkeasi. Sitä sinulle tarjoaa Ålandsbanken Private Banking Elämys.

Concierge Service -palvelu

Onko sinun vaikea saada aika riittämään? Concierge Service -palvelulla saat ensiluokkaista apua sekä matkoilla että arjessa. Käänny puoleemme saadaksesi apua konsertti- tai teatterilippujen hankkimiseen, ehdotuksia jännittäviin elämyksiin matkakohteessasi tai lähettääksesi kukkia anopille. Autamme sinua niin pienissä kuin suurissa asioissa.


Yhteistyössä cxLoyalty kanssa.

Concierge Service -palvelun aukioloajat

Aukioloajat puhelimitse tehtäviin varauksiin: arkipäivisin klo 10.00 - 18.00 palvelu suomeksi, klo 18.00 - 22.00 palvelu skandinaavisella kielellä/englanniksi. Lauantaisin klo 10.00 - 18.00 palvelu skandinaavisella kielellä/englanniksi. Puh: +358 (0)201 443 250, valitse vaihtoehto 3.

StopService -palvelu on auki kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.

Tarjoamme myös:

 • kutsuja erilaisiin tapahtumiin mielenkiintoisilla teemoilla

 • tarjouksia ja etuja yhteistyökumppaneidemme kautta

 • loma-asuntoja ja vuokra-autoja alennettuun hintaan.

Palvelu on maksuton, mutta maksut ja kulut lipuista ja muista toimituksista veloitetaan Private Banking-kortiltasi. Soita tai lähetä viesti Concierge Service -palveluun. Concierge Service vastaa sinulle puhelimitse tai sähköpostitse, miten itse haluat.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua