Siirry pääsisältöön

Olemme kolmatta vuotta peräkkäin Suomen paras Private Banking -toimija! Lämmin kiitos asiakkaillemme hienosta sijoituksesta Kantar Prosperan Private Banking 2023 Finland -tutkimuksessa. Tarjoamme sinulle myös jatkossa Suomen parasta varainhoitoa, henkilökohtaista palvelua ja vastuullisia sijoitustuotteita.

PERINTEISESTÄ POIKKEAVAA NÄKEMYSTÄ

Kuljemme omaa tietämme

Miltä tilanteesi näyttää tänään? Millaisia tarpeita, tavoitteita ja unelmia sinulla on? Nykyisen tilanteesi perusteellinen kartoitus luo edellytykset sille, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työmme perustuu ahkeruudelle, kokemukselle sekä kyvylle löytää uusia näkökulmia.

Kuljemme omaa tietämme – näin kiteytämme Ålandsbankenin ajattelutavan. Ajattelemalla pankkimaailman perinteistä poiketen luomme edellytykset kunnianhimoiselle toiminnalle, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa sinulle.

Tervetuloa Ålandsbanken Private Banking -asiakkaaksi.

Pasi Poikkeus
Johtaja Ålandsbanken Private Banking Suomi

Ålandsbanken Private Banking

Tervetuloa pankkiin joka arvostaa sinua ja ympäristöä

Me emme vain puhu henkilökohtaisesta palvelusta ja räätälöidyistä ratkaisuista – me tarjoamme niitä. Kuuntelemme ennen kuin puhumme, kysymme ennen kuin vastaamme ja etsimme juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Meitä eivät erota muista puheet vaan teot. Haluamme auttaa sinua ja perhettäsi kaikissa elämänvaiheissa. Voidaksemme palvella sinua Private Banking -asioissa kokoamme tiimiimme omaisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, lakiasioihin ja pankkipalveluihin erikoistuneet osaajat.

Ålandsbanken Private Banking

Miten voimme auttaa?

Tervetuloa pankkiin joka arvostaa sinua ja ympäristöä