Ålandsbanken Private Banking

Me emme vain puhu henkilökohtaisesta palvelusta ja räätälöidyistä ratkaisuista – me tarjoamme niitä. Kuuntelemme ennen kuin puhumme, kysymme ennen kuin vastaamme ja etsimme juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Tutustu palveluihimme

Kuljemme omaa tietämme

Perinteisestä poikkeavaa näkemystä

Miltä tilanteesi näyttää tänään? Millaisia tarpeita, tavoitteita ja unelmia sinulla on? Nykyisen tilanteesi perusteellinen kartoitus luo edellytykset sille, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työmme perustuu ahkeruudelle, kokemukselle sekä kyvylle löytää uusia näkökulmia.

Kuljemme omaa tietämme – näin kiteytämme Ålandsbankenin ajattelutavan. Ajattelemalla pankkimaailman perinteistä poiketen luomme edellytykset kunnianhimoiselle toiminnalle, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa sinulle.

Tervetuloa Ålandsbanken Private Banking -asiakkaaksi.

Nina Laakkonen
Johtaja Ålandsbanken Private Banking Suomi

Haluan Private Banking -asiakkaaksi
  • Varallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu

    Varallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu

    Varallisuudensuunnittelulla tarkoitamme taloutesi kokonaishallintaa. Kyse on siis lähes kaikesta, mikä vaikuttaa henkilökohtaiseen talouteesi: esimerkiksi sijoitus- ja rahoitusratkaisut, vero- ja perhejuridiikka sekä vakuutusvaihtoehdot.

    Lue lisää
  • Varainhoito

    Varainhoito

    Tarpeet vaihtelevat henkilöstä ja elämänvaiheesta riippuen. Siksi sinulla asiakkaanamme on käytettävissäsi oma Private Banker sekä tilanteeseesi sovitettu strategia.

    Tutustu varainhoitoomme

Arkeasi helpottavia palveluja

  • Turva

    Turva

    Turvaa missä ikinä olet

    Ålandsbanken Private Banking tarjoaa turvaa sekä kotona että matkoilla.

    Lue lisää
  • Internetkonttori Private Banking

    Internetkonttori Private Banking

    Saat käyttöösi entistäkin monipuolisemman palveluvalikoiman Internetkonttorissa

    Voit turvallisesti olla suorassa yhteydessä omaan Private Bankeriisi. Näet lähettämäsi viestit ja voit vastata Private Bankerin viesteihin.

    Lue lisää
  • Elämys

    Elämys

    Elämyspalveluiden avulla rikastutat arkea, lomaa tai työmatkoja.

    Haluamme sinulle Private Banking ‑asiakkaanamme vain parasta matkoilla ollessasi ja myös silloin, kun haluat muulla tavalla rikastuttaa arkeasi. Sitä sinulle tarjoaa Ålandsbanken Private Banking Elämys.

    Lue lisää