Siirry pääsisältöön

Varainhoito

Muokkaamme toimintamme toiveidesi mukaan ja huomioimme sen, miten aktiivisesti itse haluat hoitaa varallisuuttasi. Tarjoamme sekä konsultatiivista että täyden valtakirjan varainhoitoa.
Formogenhetsforvaltning

Rahastonhoidolliset toimintamallimme perustuvat luotettaviin ja käytännönläheisiin prosesseihin ja metodeihin – ja tietysti terveeseen järkeen. Lue lisää Varainhoidostamme.

Täyden valtakirjan varainhoito

Private Banking -palvelumme perustuu täyden valtakirjan varainhoitoon, mikä tarkoittaa, että huolehdimme varainhoidosta puolestasi. Toimintaamme ohjaavat tarvekartoitukseen pohjautuvat odotukset, rajoitukset ja tavoitteet, jotka olemme yhdessä määritelleet täyden valtakirjan varainhoidon sopimuksessasi. Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä ja varmistamme jatkuvien tilannearvioiden avulla, että toiveesi täyttyvät. Sopimus täyden valtakirjan varainhoidosta solmitaan erillisellä sopimuksella erilliseen hintaan.

Konsultatiivinen varainhoito

Jos haluat itse ottaa aktiivisemman roolin omaisuutesi hoidossa, voit solmia kanssamme konsultatiivisen varainhoitosopimuksen. Silloin teet itse sijoituspäätökset, mutta saat kuitenkin tukea Private Bankeriltasi, joka neuvoo sinua sijoituksissasi tavoitteesi ja rajoituksesi huomioiden. Sopimus konsultatiivisesta varainhoidosta solmitaan erillisellä sopimuksella erilliseen hintaan.

Arvopaperikauppa

Aktiivisena sijoittajana sinulla on käytettävissäsi oma Private Banker, joka toimii asiantuntevana keskustelukumppanina. Kun käännyt puoleemme, voit luottaa meidän olevan hyvin tavoitettavissa.

Vastuullinen sijoittaminen

Pyrimme aina tuntemaan perusteellisesti yritykset, joihin sijoitamme, ja käymme läpi erityisen tarkasti yritystoiminnan kestävyyteen liittyvät osa-alueet. Tarjoamme aktiivista varainhoitoa ja vastuullisuus on osa hallinnointitapaamme. Vastuullisen sijoittamisen prosessi on käytössä kaikissa Ålandsbankenin hallinnoimissa rahastoissa ja varainhoitopalveluissa. Lue lisää vastuullisesta sijoittamisesta Ålandsbankenissa.