Siirry pääsisältöön

Varainhoito

Muokkaamme toimintamme toiveidesi mukaan ja huomioimme sen, miten aktiivisesti itse haluat hoitaa varallisuuttasi. Tarjoamme sekä konsultatiivista että täyden valtakirjan varainhoitoa.
Formogenhetsforvaltning

Aktiivisuus ja dynaamisuus ovat varainhoitomme avainsanoja, niin osakkeiden, korkojen kuin allokaatiotoiminnankin osalta. Tavoitteenamme on luoda lisäarvoa kaikille asiakkaillemme. Aktiivisena sijoittajana lähtökohtanamme on aina asiakkaan etu, ei vertailuindeksin koostumus. Dynaamisuus puolestaan merkitsee riskitason jatkuvaa hallintaa salkuissamme ja rahastoissamme. Ajankohtainen markkinanäkemyksemme näkyy salkkujemme sijoituksissa, jotka ajoittain voivat poiketa merkittävästikin vertailuindeksin osakepainoista.

Tarjoamme allokaatioratkaisuja eri omaisuuslajien välillä. Pyrimme jatkuvasti löytämään optimaalisen tasapainon salkun korko- ja osakesijoitusten välillä. Voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen salkkuratkaisun asiakkaillemme, on meillä omien rahastojemme lisäksi mahdollisuus sijoittaa valikoimaan maailman johtavien salkunhoitajien rahastoja.

Kotimarkkinamme Pohjoismaat ovat sijoitustoimintamme keskiössä. Yksittäisten yhtiöiden analysointi sekä osakepoiminta ovat näillä markkinoilla avainasemassa lisäarvon tavoittelussa asiakkkaille. Pohjoismaiden ulkopuolelta osakerahastovalikoimastamme löytyy sekä alueellisesti että globaalisti sijoittavia rahastoja. Korkorahastoissa valikoimamme kattaa lyhyiden ja pitkien obligaatiosijoitusten lisäksi myös yrityslainat.

Täyden valtakirjan varainhoito

Voit antaa sijoitusvarallisuutesi täyden valtakirjan varainhoitoon, jolloin huolehdimme varainhoidosta puolestasi. Toimintaamme ohjaavat tarvekartoituksessa yhdessä määrittelemämme odotukset, rajoitukset ja tavoitteet. Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä varmistaaksemme, että toiveesi täyttyvät.

Konsultatiivinen varainhoito

Jos haluat itse ottaa aktiivisemman roolin omaisuutesi hoidossa, voit solmia kanssamme konsultatiivisen varainhoitosopimuksen. Silloin teet itse sijoituspäätökset, mutta saat tukea Private Bankeriltasi, joka neuvoo sinua sijoituksissasi tavoitteesi ja rajoituksesi huomioiden.

Arvopaperikauppa

Aktiivisena sijoittajana sinulla on käytettävissäsi oma Private Banker, joka toimii asiantuntevana keskustelukumppanina. Kun käännyt puoleemme, voit luottaa meidän olevan hyvin tavoitettavissa.

Lue lisää Ålandsbankenin varainhoidosta

Vakuutusratkaisut

Täydennyksenä varainhoitoomme voimme tarjota erilaisia vakuutusratkaisuja, joista voi olla sinulle hyötyä kokonaisvaltaisessa taloudensuunnittelussa.

Tutustu vakuutusratkaisuihimme