Siirry pääsisältöön

Instituutionvarainhoito – asiantuntemuksella ja ymmärryksellä

Varallisuuden hoitaminen parhaalla mahdollisella tavalla vaatii kokonaisvaltaista näkemystä. Meitä ohjaa ymmärrys tämän päivän tilanteestanne ja odotuksenne huomiselle. Tarjoamme instituutioasiakkaillemme asiantuntijatiimin, joka räätälöi varainhoidosta muodostuvan kokonaisuuden ja sijoitusstrategian tarpeidenne ja odotustenne mukaan.
Berg hav ostersjon alger klippor

Pidämme säännöllisesti yhteyttä varmistaaksemme, että toiveenne täyttyvät ja tarkastamme mahdolliset tarpeenne sijoitusstrategian ja tavoitteenne muokkaamisesta. Varainhoitajillamme on pitkä kokemus finanssialasta ja instituutiovarainhoidosta. Asiakkaamme ovat muun muassa säätiöitä, kaupunkeja, eläkeyhtiöitä ja yrityksiä.

Aktiivisuus ja dynaamisuus ovat varainhoitomme avainsanoja, niin osakkeiden, korkojen kuin allokaatiotoiminnankin osalta. Tavoitteenamme on luoda lisäarvoa kaikille asiakkaillemme. Voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen salkkuratkaisun asiakkaillemme, on meillä omien rahastojemme lisäksi mahdollisuus sijoittaa valikoimaan maailman johtavien salkunhoitajien rahastoja.

Vastuullisuus on keskeinen osa Ålandsbankenin toimintaa

Pyrimme aina tuntemaan perusteellisesti yritykset, joihin sijoitamme, ja käymme läpi erityisen tarkasti yritystoiminnan kestävyyteen liittyvät osa-alueet. Tarjoamme aktiivista varainhoitoa ja vastuullisuus on osa hallinnointitapaamme. Vastuullisen sijoittamisen prosessi on käytössä kaikissa Ålandsbankenin hallinnoimissa rahastoissa ja varainhoitopalveluissa. Lue lisää vastuullisesta sijoittamisesta Ålandsbankenissa.