Varallisuuden hoitaminen parhaalla mahdollisella tavalla vaatii kokonaisvaltaista näkemystä. Meitä ohjaa ymmärrys tämän päivän tilanteestanne ja odotuksenne huomiselle. Tarjoamme instituutioasiakkaillemme asiantuntijatiimin, joka räätälöi varainhoidosta muodostuvan kokonaisuuden ja sijoitusstrategian tarpeidenne ja odotustenne mukaan.

Pidämme säännöllisesti yhteyttä varmistaaksemme, että toiveenne täyttyvät ja tarkastamme mahdolliset tarpeenne sijoitusstrategian ja tavoitteenne muokkaamisesta. Varainhoitajillamme on pitkä kokemus finanssialasta ja instituutiovarainhoidosta. Asiakkaamme ovat muun muassa säätiöitä, kaupunkeja, eläkeyhtiöitä ja yrityksiä.

Aktiivisuus ja dynaamisuus ovat varainhoitomme avainsanoja, niin osakkeiden, korkojen kuin allokaatiotoiminnankin osalta. Tavoitteenamme on luoda lisäarvoa kaikille asiakkaillemme. Voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen salkkuratkaisun asiakkaillemme, on meillä omien rahastojemme lisäksi mahdollisuus sijoittaa valikoimaan maailman johtavien salkunhoitajien rahastoja.

Lisää tietoa varainhoidostamme

Vastuullisuus on keskeinen osa Ålandsbankenin toimintaa

Vastuullisuus, kestävä kehitys ja ESG ovat yhä tavallisempia käsitteitä pääomamarkkinoilla, ja ne sisällytetään yhä enenevässä määrin varainhoitajien analyyseihin ja valintaprosesseihin. Rahastoyhtiö harjoittaa aktiivista varainhoitoa kestävästi ja vastuullisesti noudattamalla määritettyjä vastuullisen sijoittamisen periaatteita.

Olemme allekirjoittaneet YK:n vastuullisen pankkitoiminnan periaatteet ja YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet, jotka yhdessä vastuullisen luotonannon, sosiaalisen vastuun ja ympäristövastuun kanssa muodostavat pankin kestävän kehityksen strategian.

Asiakassuhteemme ovat meille kaikki kaikessa ja meiltä saatte aina henkilökohtaista palvelua. Sopikaa tapaaminen, niin kerromme, kuinka voimme auttaa organisaatiotanne.

Lisää Ålandsbankenin vastuullisista sijoituksista