Siirry pääsisältöön

Ålandsbanken World Elite

Ålandsbanken World Elite on ylellisin korttimme Private Banking -asiakkaillemme, johon sisältyy laajin valikoimamme lisäpalveluita ja vakuutuksia. Hakeaksesi korttia, otathan yhteyttä asiakasvastaavaasi.

World Elite -korttisi on Itämerikortti – joustava yhdistelmäkortti terveemmän meren puolesta.

Ålandsbanken - World elite 2022 05 23 091232 vrnt

Ålandsbanken World Elite ‑kortin kautta saat laajan vakuutusturvan:

  • Kattava matkavakuutus, joka on voimassa koti- ja ulkomaanmatkoilla kaikkialla maailmassa. Matkavakuutus korvaa sekä sairastumisista että onnettomuuksista aiheutuvat kulut. Sinun ei edes tarvitse maksaa matkaa kortilla, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutettuja ovat sinun lisäksesi myös mukana matkustava avo- tai aviopuoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset, lapsenlapset, lapsipuolet, otto- ja kasvattilapset.

  • Vuokra-auton omavastuuturva. Vakuutus on voimassa matkan aikana, kun maksat vuokran kokonaisuudessaan World Elite -kortillasi.

  • Henkilöllisyysvarkausvakuutus korvaa, mm. oikeudenkäyntikuluja, maksuja ja saamatta jäänyttä palkkaa, jotka johtuvat vakuutetun nimen ja henkilötunnuksen luvattomasta käytöstä luotto- tai pankkitilien avaamiseksi.

  • Hintaturvavakuutus, joka korvaa kortinhaltijalle hänen kortilla maksamansa esineen hinnan ja Suomessa myynnissä olevan saman esineen hinnan erotuksen. Alemman hinnan on oltava yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa 30 vrk sisällä tuotteen ostohetkestä lähtien.

  • Ostoturvavakuutus, joka korvaa kortilla Pohjoismaissa maksetun esineen rikkoutumisen tai vahingoittumisen. Vakuutus kattaa esimerkiksi kodinkoneet, kulutuselektroniikan, huonekalut sekä matkapuhelimet.

  • Hole-in-One-vakuutus, joka antaa sinulle ja pelitovereillesi mahdollisuuden juhlia saavutustasi samppanjan kera 500 euron edestä. Pelimaksua ei tarvitse maksaa World Elite -kortilla. Vakuutus on voimassa myös kotikentällä.

Korttivakuutukset

Korttivakuutukset myöntää Zurich Insurance.

World Elite Turva

Turva-palveluillamme lisäät turvallisuuttasi sekä kotona että matkalla. World Elite -korttisi sisältää palvelut Stop Service, Identiteettivarkauden tuki ja Web Cleanup.

World Elite Elämys

World Elite -kortillasi saat käyttöösi Elämyspalvelut LoungeKey ja Concierge Service 24/7. Haluamme tarjota sinulle vain parasta sekä arjessa että matkoilla.

LoungeKey

World Elite -korttiisi sisältyy LoungeKey -jäsenyys, jolla saat ilmaiset loungevierailut yli 1 000 lentokenttäloungeen ympäri maailman.

World Elite -korttiisi sisältyy:

  • rajaton määrä loungevierailuja

  • voit ottaan mukaan yhden vieraan maksutta

Lataamalla LoungeKey-sovelluksen voit seurata aikaisempia käyntejäsi ja löytää palveluun sisältyvät lounget.

Concierge Service 24/7 -palvelu

World Elite -korttiisi sisältyy Concierge Service 24/7 -palvelu – ensiluokkaista apua sekä matkoilla että arjessa. Palvelu on avoinna vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Käänny puoleemme saadaksesi apua konsertti- tai teatterilippujen hankkimiseen, ehdotuksia jännittäviin elämyksiin matkakohteessasi tai lähettääksesi kukkia anopille. Autamme sinua niin pienissä kuin suurissa asioissa.

Ota yhteyttä Concierge Service -palveluun:

  • Puhelinnumero +358 (0)204 293 250, vaihtoehto 3

  • Lähetä viesti Mobiilipankin tai Internetkonttorin kautta

Palvelu on maksuton, mutta maksut ja kulut lipuista ja muista toimituksista veloitetaan World Elite -kortiltasi. Soita tai lähetä viesti Concierge Service -palveluun. Concierge Service vastaa sinulle puhelimitse tai sähköpostitse, miten itse haluat.

World Elite -kortillasi saat myös käyttöösi muita Mastercardin tarjoamia palveluita, kuten esimerkiksi Fast Track

Mastercard Airport Security Fast Track -palvelulla matkustat mukavammin – voit unohtaa turvatarkastuksen pitkät jonot valikoiduilla lentokentillä.

Lue lisää Fast Track -palvelusta Mastercardin verkkosivuilta.