Siirry pääsisältöön

Varallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu

Suuri sijoitusvarallisuus tarvitsee kokeneen ja sitoutuneen varainhoitajan.
Finansiell struktur

Varallisuudensuunnittelulla tarkoitamme taloutesi kokonaishallintaa. Kyse on lähes kaikesta, mikä vaikuttaa henkilökohtaiseen talouteesi: mm. kattavista sijoitus- ja rahoitusratkaisuista, vero- ja perhejuridiikasta sekä vakuutusvaihtoehdoista. Omat asiantuntijamme yhdessä tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme kanssa auttavat sinua ja perhettäsi löytämään parhaat ratkaisut, jotka luovat lisäarvoa juuri teille.

Tarvekartoituksen ja pankin laatiman strategisen allokaation pohjalta annamme sinulle räätälöidyn sijoitusehdotuksen. Analysoimme rahoitusmarkkinoita jatkuvasti ja systemaattisesti sekä hienosäädämme sijoitusehdotusta, jotta se heijastaa aina kulloistakin markkinanäkemystämme.

Private Banking -asiakkaana tapaat oman sijoitusasiantuntijasi vähintään kaksi kertaa vuodessa. Tapaamisissa tarkistamme tarvekartoituksen ja päivitämme sitä tarvittaessa. Tutustumme vallitsevaan markkinatilanteeseen, ehdotamme tarkistuksia ja mahdollisia muutoksia sijoituksiisi.

Salkkuraportti

Saat joka kuukausi salkkuraportin. Raportti antaa yksityiskohtaista tietoa salkkusi sisällöstä, sen kehityksestä ja toteutuneesta tuloksesta.

Juridinen neuvonta

Private Banking -asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada yksityishenkilöille tarkoitettua juridista neuvontaa perhe- ja perintöasioissa sekä sijoituksiin liittyvää veroneuvontaa. Mahdollisesti laadittavista juridisista asiakirjoista veloitetaan erillinen palkkio pankin kulloinkin voimassa olevan palveluhinnaston mukaisesti.

Ålandsbankenin Private Banking -palveluun sisältyy myös:

  • Arvopaperisäilytys ilman perusmaksua.

  • Pieni pörssipaketti Ålandsbankenin Internetkonttorissa.

  • Säännöllinen säästäminen Ålandsbankenin rahastoihin ilman merkintäpalkkiota.

Vakuutusratkaisut

Vakuutusratkaisujemme avulla voi saada sijoittamiseesi erilaisia etuja. Teemme yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa sekä säästöhenkivakuutusten välittämisessä että hoidossa.

Voimme auttaa sinua löytämään sopivimman ratkaisun tarpeesi ja toiveesi huomioiden.

Tutustu sijoitusvakuutuksiimme