Siirry pääsisältöön

Töihin Ålandsbankeniin

– Haluatko olla mukana kehittämässä laajenevaa toimintaamme?
Employer branding alandsbanken kvinna kontor

Ålandsbanken on haastajan roolissa pankkimaailmassa, jossa menestyksekäs tapamme hoitaa asiakassuhteita herättää huomiota. Tarjoamme suurpankin palveluvalikoiman pienen toimijan järjellä ja tunteella – tarkoittaen monia uramahdollisuuksia sinulle.

Konttoriverkostomme sijaitsee Ahvenanmaalla, Suomessa ja Ruotsissa ja yltää Ruotsin Malmöstä aina Ouluun asti. Suurin osa keskustoiminnoistamme sijaitsee Maarianhaminassa, Itämeren sydämessä. Tärkeä osa liiketoimintaamme ovat myös Fintech ja yhteistyökumppanuudet, jotka kehittävät pankkitoimintaa kohti uusia digitaalisia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Tunnusomaista työpaikallemme on dialogi ja nopea päätöksenteko. Jokaisen työntekijän henkilökohtainen panos erottaa meidät muista. Vahvan kehityksemme keskeisiä periaatteita ovat asiakaskeskeisyys ja luovat ratkaisut.

Ålandsbankenin arvot

Olemme pieni organisaatio, jossa jokaisen työntekijän työpanoksella on suuri merkitys. Kunnianhimo, vastuullisuus ja henkilökohtainen palvelu kuvaavat myös työpaikkakulttuuriamme. Tämä näkyy myös henkilöstökyselyissämme, joita teemme ja seuraamme säännöllisesti.

Kehityskulkumme on ollut menestyksekästä, mutta emme unohda juuriamme pienessä yhteisössä, jossa sopimus sinetöidään kädenpuristuksella ja jossa luottamus yhteistyökumppaneiden välillä on ensisijaisen tärkeää. Näin olemme toimineet jo yli 100 vuoden ajan. Me Ålandsbankenissa kuljemme omaa tietämme asettamalla asiakkaan aina etusijalle.

Ympäristöajattelumme juuret juontavat vuosien taakse, jo vuodesta 1997 Ålandsbanken on lahjoittanut yhteensä yli 3,8 miljoonaa euroa ympäristönsuojeluprojekteihin. Nykyään keskitymme Itämeren tilan parantamiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa Itämeriprojektin kautta. Lupauksemme on vuosittain lahjoittaa Itämeriprojektille summa, joka vastaa 0,2 % Itämeritileillä olevista talletuksista.

Vastuullisuuskysymykset ovat olennainen osa päivittäistä toimintaamme. Vastuullisuusstrategiamme sisältää neljä osa-aluetta; vastuulliset sijoitukset ja vastuullinen luotonanto sekä yhteiskunta- ja ympäristövastuu. Kestävä kehitys on integroitu osa toimintaamme ja tavoitteemme on saavuttaa ilmastoneutraalius vuoteen 2035 mennessä.

Lue lisää kestävästä kehityksestä Ålandsbankenissa

Kehity Ålandsbankenissa

Kiinnostaako sinua korkeat tavoitteet ja vahva, henkilökohtainen panostus?

Osana joukkoamme työskentelet ympäristössä, jota leimaamat arvomme: kunnianhimo, vastuullisuus ja henkilökohtaiset suhteet. Meillä saat mahdollisuuden tarttua haasteisiin ja kasvaa pyrkimyksissämme parantaa ja kehittää toimintaamme. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen uran, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi pankissa, joka välittää sinusta ja ympäristöstä.

Kaikki uudet työntekijämme osallistuvat pidettyyn ja kattavaan perehdytyskoulutukseemme. Suunnitelmallisen ja ennaltaehkäisevän johtajuusohjelmamme kautta esimiehemme osallistuvat säännöllisiin koulutuksiin, joiden tavoitteena on luoda edellytykset valmentavalle ja kannustavalle esimiestyölle, mistä hyötyy koko organisaatio.

Ålandsbankenissa voit kehittää osaamistasi monipuolisissa sisäisissä koulutuksissa. Tarjoamme myös muita koulutusmahdollisuuksia työtehtävistä ja tarpeesta riippuen.

Työsuhde-edut

Ålandsbankenin työntekijänä saat monia etuja, liittyen niin pankkipalveluihin kuin vapaa-aikaankin.

Edullisia pankkipalveluita:

  • Henkilöstölaina

  • Alennuksia päivittäispankki- ja sijoituspalveluista

  • Maksukortti, joka sisältää muun muassa kattavan matkavakuutuksen sekä monipuolisia Elämys- ja Turvapalveluita

Hyvinvointi:

  • Työterveyshuolto

  • Liikunta- ja kulttuurietu

  • Lounasetu

  • Polkupyöräetu

  • Työsuhdematkalippu