Siirry pääsisältöön

Sijoitusneuvonta

Asiakasvastaavasi kautta sinulla on käytössäsi varainhoito-organisaatiomme asiantuntemus. Laajan tuotevalikoimamme avulla voit helposti hajauttaa sijoituksiasi – tarjoamme osake-, korko- ja allokaatiorahastoja sekä erilaisia erikoissijoitusrahastoja. Liittämällä täyden valtakirjan varainhoidon osakesäästötiliisi, voit antaa meidän huolehtia osakkeiden valinnasta ja seurannasta.
Employer branding alandsbanken man kvinna kontor

Kokenut varainhoitotiimi

Ålandsbanken on pohjoismainen varainhoitaja, ja kaikki sijoitusratkaisumme ovat globaaleja. Meillä on pitkä kokemus pohjoismaisten ja eurooppalaisten osakkeiden analysoimisesta ja hallinnoimisesta. Muilla markkinoilla teemme yhteistyötä useiden johtavien varainhoitajien kanssa.

Lue lisää varainhoidostamme

Aktiivista rahastonhoitoa

Kaikkia rahastojamme hallinnoidaan aktiivisesti markkinanäkemyksemme mukaisesti. Rahastovalikoimamme koostuu osakerahastoista, korkorahastoista, allokaatiorahastoista ja erikoissijoitusrahastoista, jotka sijoittavat asuntoihin, vuokratontteihin ja tuulivoimaan. Laaja rahastovalikoimamme mahdollistaa riskin hajauttamisen ajan ja eri omaisuuslajien mukaan. Voit myös säästää säännöllisesti lähes kaikkiin rahastoihimme.

Ålandsbankenin rahastovalikoima

Osakesäästötili

Jos olet kiinnostunut osakkeista ja haluat vaihtoehdon pitkäaikaiseen säästämiseen, voit avata osakesäästötilin. Premium-asiakkaana tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden liittää osakesäästötiliin täyden valtakirjan varainhoitopalvelun. Se tarkoittaa, että me huolehdimme puolestasi osakkeiden valinnasta ja seurannasta. Harkinnanvarainen hallinnointi on tarkoitettu salkuille, joihin on sijoitettu vähintään 50 000 euroa ja enintään 100 000 euroa.

Lue lisää osakesäästötilistä

Kuukausittainen markkinakatsaus

Hyvän tuoton luominen erilaisissa markkinaolosuhteissa on meille tärkeää. Varainhoitomme on aktiivista, mikä tarkoittaa, että muutamme tuotteidemme riskiä markkinanäkemyksemme mukaisesti. Julkaisemme kerran kuukaudessa Markkinanäkemyksen, joka sisältää tiivistelmän ajankohtaisista markkina-analyyseistämme.

Vastuulliset sijoitukset

Vastuullisen sijoittamisen prosessi koskee kaikkia Ålandsbankenin hallinnoimia rahastoja sekä varainhoitoamme. Pyrimme aina tuntemaan perusteellisesti yritykset, joihin sijoitamme, ja käymme läpi erityisen tarkasti yritystoiminnan kestävyyteen liittyvät osa-alueet.

Lue lisää vastuullisista sijoituksista

Perheen lakineuvonta

Voit varata ajan juridiseen neuvontaan erilaisten asiakirjojen, kuten testamentin, avioehdon, avopuolisoiden varallisuussopimuksen, omaisuudenjako- ja lahjakirjan laatimiseen. Premium-asiakkaana saat alennusta neuvonnasta sekä tarvitsemiesi asiakirjojen laatimisesta. Hintatiedot saat asiakasvastaavaltasi.

Rahastosijoitusten riskit

Kaikkeen sijoitustoimintaan liittyy tietty riski. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksiesi arvo voi markkinoiden kehityksen seurauksena sekä nousta että laskea. Sijoitetun pääoman takaisinmaksua ei voida taata.