Siirry pääsisältöön

Ura Ålandsbankenissa

Ålandsbanken on haastajan roolissa pankkimaailmassa, jossa menestyksekäs tapamme hoitaa asiakassuhteita herättää huomiota. Tarjoamme suurpankin palveluvalikoiman pienen toimijan järjellä ja tunteella – tarkoittaen monia uramahdollisuuksia sinulle.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Meillä on käytössä kompetenssipohjainen rekrytointi, mikä tarkoittaa, että koko prosessi tähtää oikean osaamisen löytämiseen. Osaamisen arviointiin keskittyminen varmistaa, että kaikki hakijat arvioidaan samojen kriteerien perusteella. Hakijat arvioidaan ennalta määrättyjen kompetenssien pohjalta, jotka on havaittu tärkeimmiksi ominaisuuksiksi työssä onnistumisen kannalta.

Lue lisää

Tutustu työntekijöihimme

Laajan palveluvalikoimamme ja kumppanuusyhteistyömme ansiosta meillä on tarjolla paljon erilaisia työtehtäviä asiakaskontakteista projekteihin, prosesseihin ja sääntelynvalvontaan. Tutustu alla muutamiin ålandsbankenilaisiin ja lue, miltä heidän työpäivänsä näyttävät.

Lue lisää

979

Työntekijää

12

Konttoria Pohjoismaissa

283

Eri toimenkuvaa

7,5/10

Sitoutumisindeksi

Konttoriverkostomme sijaitsee Ahvenanmaalla, Suomessa ja Ruotsissa ja yltää Ruotsin Malmöstä aina Ouluun asti. Suurin osa keskustoiminnoistamme sijaitsee Maarianhaminassa, Itämeren sydämessä.

"Olen ylpeä Ålandsbankenista ja tavastamme palvella asiakkaitamme."

Jutta, Senior Premium Banker

"Kaverini oli työskennellyt muutaman vuoden Ålandsbankenissa ja suositteli minulle työpaikkaa."

Marko, Premium Banker

Employer branding alandsbanken kvinna karriar

– Haluatko olla mukana kehittämässä laajenevaa toimintaamme?